1% eXtra Bonus në Sport Reality!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaSport Reality dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! Gjithashtu ju mund të paguani duke përdorur pikët e akumuluara eXtra Bonus dhe ti shpenzoni pranë dyqaneve të Sport Reality. 1 pikë eXtra Bonus = 1 Lekë.

Benefitet e kartës Prima nuk mbarojnë këtu! Ju mund të ndani blerjet tuaja nga 2-6 këste me 0% interes!

Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme