Paketa ekonomike

Paketa ekonomike

Këto paketa gjithëpërfshirëse ofrojnë një kombinim të gjerë të produkteve dhe shërbimeve bankare të BKT-së, duke ju dhënë klientëve mundësinë e përfitimeve të veçanta, shërbimesh unike, si edhe akses të vazhdueshëm në shërbimet më të avancuara dhe të sigurta të Bankës.

Përfito Llogari Rrjedhëse PA komision nëse je pjesë e një ndër paketave më poshtë:

  • EASY Pack
  • ACTIVE Pack
  • DEPOSIT Pack

Ose fito BONUS çdo muaj në Kartën e Kreditit nëse je pjesë e:

  • SALARY Pack
  • LOAN Pack