Llogari Pensioni

Llogari pensioni

Kohën dhe durimin tuaj mos e shpenzoni në rradhët e gjata për tërheqjen e pensionit. Tashmë pensionin mund ta tërhiqni në BKT duke përfituar një seri produkesh me kushte preferenciale dhe jo vetëm kaq. BKT ju ofron mundësinë të informoheni për kreditimin e pensionit kudo dhe në çdo kohë nëpërmjet njoftimit në BKT Smart.

Ju ftojmë të kaloni pensionin tuaj në BKT, në bankën që ju ofron:

 • Siguri
 • Besnikëri
 • Dedikim
 • Lehtësi
 • Shumëllojshmëri

Mirë se vini në bankën tuaj!

Duke marrë pensionin në BKT ju keni mundësi të përfitoni nga shërbimet që ofron BKT për të gjithë pensionistët. Ato konsistojnë në:

 • Llogari të veçantë pa komision 
 • Kartë debiti pa komision
 • Njoftim ne BKT Smart për  kreditimin e pensionit pa komision
 • Llogari kursimi pa komision
 • Depozita me afate të ndryshme
 • Kredi me kushte preferenciale
 • Pagesa automatike të faturave tuaja pa komision
 • Urdhër pagesa periodike pa komision

*Nëse llogaria rezulton mbi 2 vjet inaktive do të klasifikohet automatikisht si llogari standarte.

Nëse dëshironi të kaloni pensionin tuaj në BKT vizitoni degën tonë më të afërt.

Për të tjerat do të kujdesemi ne!

Ju lutemi shkarkoni dokumentin që përmban informacion mbi tarifat.