Deri në 6 këste me 0% interes në COIN!

Blini me kartat e Kreditit BKT PrimaCOIN dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes! E vlefshme në të gjithë dyqanet brenda qendrës COIN!

*Deri në 31 Mars 2021.

 

Fushatat e mëparshme