RRETH SHTËPISË

Mobileri Tirana

Si të përfitoni:
Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni mundësine e ndarjes në këste.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT janë të vlefshme.
Numri i kësteve zgjidhet në momentin kur bëni pagesën në POS.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

Villeroi & Boch
Deri në 6 këste me 0% interes në Villeroy-Boch!...
KENWOOD
2-12 këste me 0% interes...
Özdilek
2-3 këste me 0% interes, 2% eXtra Bonus...