Për ato që pëlqejnë kafe falas! Vetëm duke paguar me SmartPay!

Dëshiron të shijosh kafe falas te Mulliri? Mjafton të paguash me SmartPay në POS-in e BKT-së!
 
Blerja me SmartPay POS realizohet nëpërmjet skanimit të kodit QR të gjeneruar nga POS-i i BKT-së të tregtarit. Është një mënyrë pagese e lehtë dhe e shpejtë!
 
Më poshtë mund të gjeni kushtet e fushatës:
 
  • Një klient mund të përfitojë vetëm një herë nga kjo fushatë, vetëm me transaksionin e parë.
  • Maksimumi i CASHBACK-UT i cili mund të kthehet mbrapsht është 300 lekë. Ky CASHBACK do të kreditohet në llogarinë rrjedhëse të klientit pasi të mbarojë fushata.
  • Numri i përfituesve të fushatës nuk do të jetë më i madh se 1,000 persona në total.
  • Fushata është e vlefshme për të gjithë dyqanet e Mullirit.
 
22 Shtator – 22 Tetor 2023
 
Për më tepër informacion rreth përdorimit dhe avantazheve të SmartPay në POS vizito faqen Pagesë SmartPay
 
Banka Kombëtare Tregtare ruan të drejtën eksluzive të ndryshojë, të mbaj pezull apo të përfundojë fushatën pa njoftim të parakohshëm.

Fushatat e mëparshme