Oferta llogari kursimi

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Kursimeve e cila është në datë 31 tetor dhe me synim  ndërgjegjësimin dhe edukimin për rëndësinë e kursimeve, BKT hedh në treg ofertën 2 javore për llogaritë e saj të kursimit.
Çdo klient që hap një llogari kursimi të re nga data 24 tetor deri më 7 nëntor 2022 përpos interesave kreditues preferencialë do të përfitojë si BONUS në llogarinë e tij të kursimit 400 ALL neto ose 2 EUR/USD/GBP sipas monedhës së huaj.
Kjo ofertë ka terma dhe kushte të cilat i gjeni KËTU 
Për t’u njohur me buletinin e normave të interesit ju lutemi klikoni KËTU

Fushatat e mëparshme