Apliko për Kartat e Kreditit BKT Prima dhe përfito 10% rimbursim në transaksionin e parë!

Me kartën BKT Prima ti përfiton kaq shumë:
  • 0% komision për blerjet brenda dhe jashtë Shqipërisë
  • 0% interes për blerjet me këste
  • 0 komision vjetor për vitin e parë
  • Shpërblime çdo muaj falë lojërave promocionale
  • Pikë eXtra Bonus në çdo blerje pranë tregtarëve partnerë
Apliko deri më 22 shtator 2023 dhe përfito edhe 10% rimbursim në transaksionin tënd të parë!
 
Apliko online në linkun Aplikimi i kartës së kreditit | Banka Kombetare Tregtare (bkt.com.al), nëpërmjet BKT Smart ose vizito degën më të afërt BKT.
Vera zgjat më shumë me kartat e kreditit BKT Prima!
 
Terma dhe kushte:
  • Data e fundit e aplikimeve për kartën Prima të vlefshme për fushatën është 22 Shtator 2023.
  • Data e fundit për kryerjen e veprimit të parë është 31 Tetor 2023.
  • Në mënyrë që të përfitohet rimbursimi, vlera minimale e transaksionit të parë duhet të jetë 3,000 lekë.
  • Maksimumi i rimbursimit është 3,000 lekë.
Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme