E-COMMERCE

Paguaj me Prima dhe fito eXtra Bonus!

Kartat e kreditit BKT Prima janë gjithmonë pranë jush duke ju dhuruar eXtra Bonus në blerjet tuaja. Kryeni transaksione me Priman tuaj sipas skemës së mëposhtme dhe shijoni eXtra Bonusin:
 
  • 7 transaksione – 500 lekë eXtra Bonus
  • 15 transaksione – 2,500 lekë eXtra Bonus
  • 30 ose më shumë transaksione – 5,000 lekë eXtra Bonus
 
Shuma minimale për çdo transaksion është 3,000 lekë
 
  • Do të konsiderohen në fushatë veprimet e kryera në POS-et fizik dhe online.
  • Nëse jeni të pajisur me më shumë se një kartë, ju mund të përfitoni vetëm një herë nga fushata.
  • Në të njëjtin tregtarë në të njëtën ditë është i vlefshëm vetëm një transaksion.
  • Do të përjashtohen nga fushata transaksionet e kryer dhe më pas të anulluar/ reverse, mail order dhe transaksionet e kryera për pagesë reklamash në faqet online.
 
*22 Shkurt 2022- 22 Mars 2022
 
Prima, karta e mundësive eXtra!
 
Ju mund të fitoni dhe të shpenzoni me tepër pikë eXtra Bonus në listën e tregtarëve ne linkun: https://bkt.com.al/veprime-ditore/karta-krediti-prima/prima-extra-bonus.
 
Gjithashtu pikët e akumuluara mund t’i kontrolloni në BKT Smart, në nën-menunë kartat e kreditit ose në çdo faturë të nxjerrë nga POS i BKT.

Fushatat e mëparshme

Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit Visa BanKomaT!
Kartat e debitit Visa BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
Kryej 5 veprime online dhe fito 1,000 lekë Cashback me kartën e debitit mastercard® BanKomaT!
Kartat e debitit mastercard® BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju shpërblyer me CASHBACK!...
1,000 lekë eXtra Bonus dhuratë për të gjitha kartëmbajtëset femra që kryejnë aplikime të reja PRIMA VISA!
Kartat BKT Prima ju urojnë gëzuar 8 Marsin! Të gjitha kartëmbajtëset femrat të cilat aplikojnë për një kartë kredititi VISA do të përfitojnë 1,000 lek...