Deri në 12 këste me 0% interes në të gjithë rrjetin e tregtarëve Perfect Fashion!

Blini me kartat e kreditit BKT Primatë gjithë rrjetin e tregtarëve Perfect Fashion dhe ndani blerjet nga 2-12 këste me 0% interes!

Dyqanet e Perfect Fashion janë: Tommy Hilfiger, Guess, Timberland, REPLAY, Samsonite.

 

Fushatat e mëparshme