Skano dhe paguaj me SmartPay në SPAR dhe fito 1,000 lekë CASHBACK!

Blerjet në Spar bëhen më të thjeshta se kurrë. Tani ti mund të paguash në POS direkt nga telefoni yt nëpërmjet SmartPay! Mjafton të aksesosh SmartPay nga BKT Smart dhe të skanosh kodin QR të gjeneruar nga POS-i i tregtarit.
 
Për më tepër ti përfiton 1,000 leke CASHBACK nëse kryen 3 transaksione QR, secila minimumi 2,000 lekë.
 
Shënim:
  • Në të njëjtën ditë në të njëjtin dyqan SPAR do të konsiderohet i vlefshëm vetëm një transaksion.
  • Klienti mund të përfitojë vetëm një herë nga fushata.
 
Oferta është e vlefshme 07.04.2023-07.05.2023
 
 
Për më tepër informacion rreth përdorimit dhe avantazheve të SmartPay në POS vizito faqen Pagesë SmartPay në BKT POS | Banka Kombetare Tregtare
 
 
Lista e dyqaneve SPAR ku mund të kryhen veprimet është si më poshtë:
 
 
Qyteti Adresat
Elbasan Lagjia "Clirimi", rruga Thoma Kalefi,zona kadastrale 8522, godina ish"Kinoklubi"
Elbasan Lagjia "Maji" pallati 700/12, shkalla 1 kati 1
Tirane Qtu, Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirane - Albania
Tirane Autostrada Tiranë – Elbasan, km 0
Tirane Komuna e Parisit, kompleksi KIKA
Tirane Rruga “Ish Parku Autobuzave”, qendra Condor
Tirane Lagjia Qesarak, Rruga Muhamet Deliu, Pallati Nesim, Tirane, Albania
Tirane Rr. Tefta Tashko, Pall. Nr. 2
Tirane Rruga"Perlat Rexhepi", Rezidenca IVANAJ(ish godina e drejtorise se Gardes)
Tirane Rruga "Qemal Stafa", pallati F.Shushica
Tirane Rruga"Dervish Hima" pallati Ambasador 3
Vlore Kompleksi Valona Konstruksion,godina 1289 KT,Lagjia Pavaresia
Tirane Rruga "Myslym Shyri" Tirane
Tirane Tirane, Kashar,Yzberisht zona kadastrale 3866
Durres "Shetitorja Taulantia" , Durres
Tirana Perballe shkolles Petra Nini, Ish Coloseu
Tirana Rruga Kongresi I Lushnjes, Pallati A&EM
Tirana Rruga Muhamry Deliu,prane ish restorant Freskut
Tirana Bulevardi kasharit tek pallaet e Iranianeve
Tirana Rruga Memo Meto prane ish restorant Durresit
Tirana Rruga 3 Deshmoret, prane fushave te kalcetos, Yzberisht
Tirana Rruga Budi, sheshi Demokracia, Qyteti Studenti
Tirane Rruga Bogdani/ Ish Samsungu M4
Tirana Rruga Todi Shkurti prane tregut elektrik
Tirana Bulevardi Bajram Curri
Kamez Kamez , prane qendres Info Point
Golem Golem, Durres
Durres Stadiumi Rruga "Hysen Kertusha" prane Stadiumit Durres
Don Bosko Don Bosko
Elbasan 3 Sheshi Gurabardhi
Kavaje Ish stacioni I trenit
Durres Tregu industrial
Elbasan Lagja Syrja Dylgjeri, rruga e trenit
Tirane Rruga “Dibres”, Selvia M7
 
 

Fushatat e mëparshme