AL-SHOPPING

5% Cash Back

Fito 5% Cash back duke kryer blerje online. Të gjithë kartëmbajtësit Visa të cilët kryejnë të paktën 2 veprime online në shumën totale prej 6,000 lekë bëhen fitues të fushatës.

Regjistrohuni në BKT Call Center Whatsapp në numrin +35567400018 duke shkruar “5% Cash Back emër mbiemër”. Pjesëmarrës do të jenë si kartëmbajtësit e kartave të debitit ashtu edhe ato të kreditit.

  • Në momentin e regjistrimit kartëmbajtësi duhet të specifikojë 4 numrat e fundit të kartës pjesëmarrëse.
  • Pjesëmarrës në fushatë do të jenë si kartëmbajtësit e kartave të debitit Visa Electron ashtu edhe ato të kreditit Visa Classic/Gold.

Maksimumi i totalit të parave mbrapsht është 1,000 Lekë.

Fushata është e vlefshme deri në 31 Korrik 2020.

Plot surpriza eXtra me Prima!

 
 

Fushatat e mëparshme

eXtra Bonus dhe eXtra këste në COIN!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në COIN dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Deri ne 6 këste me 0% interes në Gentli Shoes!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Gentli Shoes dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Paguaj me Prima në Jysk dhe ndaj blerjen në 24 këste me 0% interes!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në rrjetin e JYSK dhe ndaji blerjet në 2-24 këste me 0% interes!...