AL-SHOPPING

eXtra Bonus dhe eXtra këste në COIN!

Blini me kartat e kreditit BKT PrimaCOIN dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes! Gjithashtu në blerjet normale ju mund të përfitoni 1% eXtra Bonus së shumës totale të shpenzuar!

E vlefshme në të gjithë dyqanet brenda qendrës COIN!

Pikët eXtra Bonus të akumuluara në kartën tuaj Prima mund të shpenzohen sipas dëshirës suaj në COIN!

1 eXtra pikë = 1 lekë

Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme

eXtra Bonus dhe eXtra këste në COIN!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në COIN dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Deri ne 6 këste me 0% interes në Gentli Shoes!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Gentli Shoes dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Paguaj me Prima në Jysk dhe ndaj blerjen në 24 këste me 0% interes!
Bli me kartat e kreditit BKT Prima në rrjetin e JYSK dhe ndaji blerjet në 2-24 këste me 0% interes!...