BANK

Në 8 mars shijo dhe shpërblehu në të gjithë restorantet me BKT POS!

Këtë 8 mars përdor kartën tënde BKT Prima në të gjithë restorantet që kanë një BKT POS dhe të shpërblejmë sipas skemës më poshtë:
 
  • shpenzo 5,000 – 10,000 lekë – fito 500 lekë eXtra Bonus
  • shpenzo 10,001 lekë – 15,000 lekë – fito 1,000 lekë eXtra Bonus
  • shpenzo mbi 15,001 – fito 1,500 lekë eXtra Bonus
 
Oferta është e vlefshme vetëm për transaksionet e kryera në datë 8 mars, në restorante me BKT POS, nga klientet vajza dhe gra.
 
*Transaksionet e vlefshme do të numërohen vetëm ato qe bien në kategorinë MCC 5812.
 
Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme

OFERTA MË E MIRË NDONJËHERË PËR KREDI HIPOTEKORE
BKT Kredi për shtëpi - Mos e humb shansin e jetës!...
Fito 1,000 lekë eXtra Bonus me kartën Prima duke kryer blerje jashtë vendit!
Prima, karta e mundësive eXtra! ...
Shijo më shumë udhëtimet me makinë me 1,000 lekë RIMBURSIM, duke paguar me SmartPay në BKT POS pranë pikave Kastrati!
SmartPay në POS, përveçse praktik, ju dhuron edhe CASHBACK!...