SHËNDETI DHE PALESTRA

Elite Sport Club

Si të përfitoni:
Duke kryer pagesa me kartat e kreditit BKT Prima në POS-et e BKT ju përfitoni bonusin përkatës.

Informacion shtesë:
Të gjithë Kartat e Kreditit MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic dhe Visa Gold  të lëshuara nga BKT janë të vlefshme.
Bonusi llogaritet mbi vlerën e faturës dhe automatikisht pasqyrohet në kartë.
Gjithashtu ju mund të shfrytëzoni mundësine e pagesës deri në 3 këste me 0% interes.
Bonusi mund të përfitohet me pagesat e plota dhe ato me këste.

Kohëzgjatja:
Momentalisht e vlefshme.

Fushatat e mëparshme

5% ulje për çdo artikull të blerë me kartat e BKT në ILUMINAPHARMA!
Rrjeti farmaceutik Iluminapharma, në bashkëpunim me BKT, i ofron të gjithë përdoruesve të kartava të debitit apo kreditit BKT një ekstra zbritje 5% pë...
Fitness Forma
2-4 këste me 0% interes...
Hygeia Hospital Tirana
2-6 këste me 0% interes...