SHËNDETI DHE PALESTRA

5% ulje për çdo artikull të blerë me kartat e BKT në ILUMINAPHARMA!

Rrjeti farmaceutik Iluminapharma, në bashkëpunim me BKT, i ofron të gjithë përdoruesve të kartave të debitit apo kreditit BKT një ekstra zbritje 5% për çdo artikull të blerë nëse blerja kryhet me kartat e tyre.
 
Gjithashtu çdo blerës që do të përdor kartën BKT për blerjet e tij në këtë rrjet do të pajiset me një kartë besueshmërie Iluminapharma. Kjo kartë  mundëson oferta dhe çmime të diferencuara për të gjithë anëtarët e saj si edhe dhurata për klientë që arrijnë targetin e pikëve të grumbulluara sipas niveleve.
 
Adresat:
Kompleksi Fiori Di Bosco ne Don Bosko
Kompleksi Tower Bridge 3
Prane Kristal Center
Kompleksi I ri i pallateve ne Shkoze
Qendra Tregare “Lobby Home”

Fushatat e mëparshme

5% ulje për çdo artikull të blerë me kartat e BKT në ILUMINAPHARMA!
Rrjeti farmaceutik Iluminapharma, në bashkëpunim me BKT, i ofron të gjithë përdoruesve të kartava të debitit apo kreditit BKT një ekstra zbritje 5% pë...
Fitness Forma
2-4 këste me 0% interes...
Hygeia Hospital Tirana
2-6 këste me 0% interes...