TURIZËM

Fito 10% CASHBACK me BKT Prima mastercard® gjatë UNUM Festival!

Festo, paguaj dhe fito CASHBACK me BKT Prima mastercard®! Duke paguar me kartat BKT Prima mastercard® në Unum Festival ju merrni 10% të shumës së shpenzuar si cashback!

Për të përfituar cashback-un duhet të kryeni të paktën 2 transaksione në POS e Unum Festival në vlerën 12,000 lekë ose më shumë përgjatë gjithë festivalit.

Të vlefshme do të konsiderohen vetëm veprimet e kryera me kartat BKT Prima mastercard® në POS-et e BKT-së në Unum Festival.

Një kartëmbajtës mund të fitoj vetëm një herë cashback-un me të njejtën kartë krediti Prima mastercard®

Maksimumi i cashback-ut që mund të përfitohet është 3,000 lekë.

 
Prima mastercard®, karta e mundësive eXtra!

Fushata është e vlefshme në datat: 1-6 Qershor 2022!

*Cashback-u do të kreditohet pas mbarimit të fushatës!

Fushatat e mëparshme

Ndaj pushimet me këste
Karta e kreditit BKT Prima i bën pushimet e tua shumë herë më të lehta duke i ndarë në këste!...
Fito 10% CASHBACK me BKT Prima mastercard® gjatë UNUM Festival!
Festo, paguaj dhe fito CASHBACK me BKT Prima mastercard®! ...
Ndaj në këste biletën e avionit dhe hotelit!
Kartat e kreditit BKT Prima ndodhen pranë jush edhe gjatë pushimeve! ...