SUPER MARKET

Fito 3,000 lekë Cashback duke paguar me kartat Visa në Supermarket!

Kartat Visa Prima dhe BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju ofruar CASHBACK!

Kryeni 6 transaksione me kartat Visa Prima dhe BanKomaT SUPERMARKETET e pajisur me POS-et e BKT dhe do të përfitoni 3,000 lekë cashback!

  • Shuma minimale për çdo veprim duhet të jetë 3,000 lekë.
  • Në të njëjtin tregtar, në të njëjtën ditë do të konsiderohet i vlefshëm vetëm 1 veprim!
  • Transaksionet do të numërohen në bazë karte. Kartëmbajtësit nuk mund të mbledhin si total veprimet e dy ose më shumë kartave.
  • Cashback-u do të kreditohet në bazë kartëmbajtësi. Një kartëmbajtës nuk mund të përfitojë cashback-un dhe në kartën e debitit dhe të kreditit. Nëse kartëmbajtësi i ka përmbushur kushtet në të dy kartat, atëherë cashback-u do të kalojë në kartën e kreditit.
  • Fushata është e vlefshme vetëm për kartat e kreditit Prima Visa dhe kartën e debitit BanKomaT Visa individuale.

5 Prill 2022 – 5 Maj 2022

Bëj tëndin cashback-un me kartat Visa të BKT!

Fushatat e mëparshme

Paguaj me kartat e kreditit BKT Prima dhe fito 2,000 lekë eXtra Bonus në SPAR!
Kartat PRIMA ju dhurojnë eXtra BONUS për blerjet që ju kryeni në SPAR! Mjafton të kryeni 3 veprime në POS-et e BKT në SPAR, secila nga 5,000 lekë ose ...
Festo me 2,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT në SPAR!
Kartat e BKT ju dhurojnë CASHBACK për blerjet që ju kryeni në SPAR! ...
Fito 3,000 lekë Cashback duke paguar me kartat Visa në Supermarket!
Kartat Visa Prima dhe BanKomaT janë gjithmonë pranë jush për t’ju ofruar CASHBACK!...