BANK

Përfito më shumë eXtra Bonus këtë 8 mars me kartën tënde të re të kreditit BKT Prima!

  1. Apliko nga data 6-9 mars 2023 për një kartë krediti Prima
  2. Kryej një transaksion deri në 15 Prill 2023 në çfarëdolloj POS, fizik apo online mbi vlerën 1,000 lekë dhe do të shpërblehesh me 1,000 lekë cashback.
 
Kjo ofertë është e vlefshme vetëm për klientet vajza dhe gra të cilat nuk kanë një kartë krediti ekzistuese Prima.
 
* Nëse eXtra Bonus i fituar nuk përdoret deri në 30 Prill 2023 ai do të tërhiqet mbrapsht.
 
 
Prima, karta e mundësive eXtra!

Fushatat e mëparshme

OFERTA MË E MIRË NDONJËHERË PËR KREDI HIPOTEKORE
BKT Kredi për shtëpi - Mos e humb shansin e jetës!...
Fito 1,000 lekë eXtra Bonus me kartën Prima duke kryer blerje jashtë vendit!
Prima, karta e mundësive eXtra! ...
Shijo më shumë udhëtimet me makinë me 1,000 lekë RIMBURSIM, duke paguar me SmartPay në BKT POS pranë pikave Kastrati!
SmartPay në POS, përveçse praktik, ju dhuron edhe CASHBACK!...