Lajmërime

25 Maj 2022, Ditë Pushimi për BKT Degët e Tiranës!
 
Të nderuar Klientë!
 
Ju informojmë se për shkak të masave të marra nga Qeveria, Bashkia e Tiranës dhe Drejtoria e Policisë lidhur me ndeshjen e futbollit për finalen e UECL në Tiranë, nesër, datë 25 Maj 2022 degët e BKT-së në Tiranë përfshirë Kamzën dhe Vorën do të jenë të mbyllura. Të gjithë Degët jashtë Tiranës do të jenë operative sipas orarit zyrtar.  Degët e Tiranës do të fillojnë aktivitetin më datë 26 Maj 2022.
 
Për shërbime të ndryshme bankare, ju inkurajojmë të përdorni kanalet tona digjitale:
 
  • Dega Internet
  • BKT Smart
  • Smart BanKomaT
  • AloBKT
 
Ju faleminderit!

Njoftime të tjera

Kushtet e punës - Efektive prej datë 23 Shkurt 2024
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 23 Shkurt 2024
Njoftim i rëndësishëm
BKT - Pushim datat 27-28-29 Nëntor 2023!
Ju informojmë se në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, të gjitha degët e BKT-së do të jenë pushim në datat 27-28-29 Nëntor 2023.