Lajmërime

Kushtet e punës Individ - Efektive prej datë 15 Maj 2024
Ju bëjmë me dije se, për shkak të një ndërhyrje me qëllim përmirësimin e sistemit, ditën e shtunë
Ju bëjmë me dije se, për shkak të mirëmbajtjes së sistemeve, shërbimet bankare dixhitale nuk do të jenë funksionale
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 02 Prill 2024
Ju bëjmë me dije se, për shkak të një ndërhyrje me qëllim përmirësimin e sistemit, ditën e shtunë
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 23 Shkurt 2024
Ju informojmë se në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, të gjitha degët e BKT-së do të jenë pushim në datat 27-28-29 Nëntor 2023.
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 06 Dhjetor 2023
Ju informojmë se duke filluar nga 01.11.2023 Dega ‘’Durrës’’ do të rikthehet në degën
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 20 Shtator 2023
Ju informojmë se duke filluar nga data 10 korrik 2023 dega ‘’Qyteti i Nxënësve’’ do të zhvendoset
Kushtet e punës
​Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me DSIK Albania dhe Shoqatën Shqiptare të Bankave (AAB) mbështet nismat për edukimin financiar tek brezi i ri dhe jep kontributin e saj me trajnime të formave të ndryshme për krijimin e kulturës edukativo-financiare tek fëmijët.
Tiranë, Shqipëri (24 Maj, 2022) – Banka Kombëtare Tregtare, mori pjesë në Panairin e Punës dhe Aftësive organizuar në ambientet e Sheshit “Liria”, Durrës me përfaqësues të mbi 63 bizneseve të cilat ofrojnë 1500 vende të lira pune.
​25 Maj 2022, Ditë Pushimi për BKT Degët e Tiranës!
Tiranë, Shqipëri (19 Maj, 2022) – Banka Kombëtare Tregtare, tashmë prej disa vitesh është pjesë e Panairit të Karrierës organizuar në ambientet e kampusit të UNYT, me përfaqësues të mbi 40 kompanive kombëtare dhe ndërkombëtare.
Ditën e sotme në ambjentet e Fakultetit të Ekonomisë, u organizua Panairi i Punës 2022.
BKT ju informon që duke filluar nga data 19 Prill 2022, do të ofrojë norma të reja interesi që janë në rritje për çdo produkt Depozitë, Llogari Kursimi dhe gjithashtu do të ofrojë normën e interesit prej 0.01 % për të gjitha llogaritë rrjedhëse të klientëve në çdo monedhë.
Tiranë, Shqipëri (7 Prill, 2022) – Banka Kombëtare Tregtare, tashmë prej disa vitesh, mbështet traditën e panairit “Work & Study”, për tu gjendur sa më pranë kërkesës së tregut të punës dhe të studimit.
BKT ju informon që duke filluar nga data 23 Mars 2022, do të ofrojë normën e interesit prej 0.01 % për të gjitha llogaritë rrjedhëse të klientëve në monedhat Euro dhe Dollar.
Banka Kombëtare Tregtare si pjesë e organizatës ndërkombëtare UN Women, mbështet dhe do të jetë pjesë e eventin për Ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 Mars, 2022
Banka Kombëtare Tregtare duke filluar nga data 24 Janar 2022 do të trajtojë si transferta vendëse të gjitha transfertat e kryera në monedhën EURO dhe që janë brenda territorrit të vendit, të kryera si nga klient individ apo subjekte.
Data 01-02.01.2022, ditë Pushimi për Agjencia Porti Durrës
Ju informojmë se degët BKT Concord dhe BKT Kristal, ditën e premte, datë 31 Dhjetor 2021 do të punojnë në oraret: 10.00 – 16.30
Ju informojmë se në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, të gjitha degët e BKT-së do të jenë të pushim ditën e martë, datë 30 Nëntor 2021.
Ju informojmë se duke filluar nga data 25 Tetor 2021 dega Kamëz do të zhvendoset.
Ju informojmë se Dega Sarandë do të qëndrojë e mbyllur në datat 2-3 Shtator 2021.
BKT nuk do të aplikojë interesa apo penalitete për pagesat e kredive që i takonin datës 3 dhe 4 Gusht 2021.
Sot dhe nesër (04.08.2021 - 05.08.2021) të gjitha degët tona do të shërbejnë deri në orën 20:00 për të kompensuar shërbimin e ndërprerë.
Sot, datë 4 Gusht 2021 të gjitha degët e BKT-së në të gjithë Shqipërinë do të jenë të hapur deri në orën 20:00
Problemi i hardware që shkaktoi një ndërprerje afatshkurtër në sistemin tonë bankar është zgjidhur.
Sherbimi qendror bankar jo-funksional
Kushtet e punës Individ / Biznes që do të hyjnë në fuqi prej datës 30 Korrik 2021
Tiranë, Shqipëri (9 Korrik, 2021) – Banka Kombëtare Tregtare është bërë pjesë e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës, Thirrja VI.
Ju informojmë që pas datës 15 korrik 2021, në degët Concord dhe Kristal dita e djelë do të jetë ditë pushimi.
Ju informojmë se për arsye mirëmbajtje dhe përmirësimi të sistemit, disa nga shërbimet e Bankës Kombëtare Tregtare në të gjitha kanalet e saj do të jenë jo funksionale ditën e Dielë 27.06.2021gjatë orarit 01:00 AM – 04:00 AM.
Ju informojmë se për arsye mirëmbajtje dhe përmirësimi të sistemit, disa nga shërbimet e Bankës Kombëtare Tregtare në të gjitha kanalet e saj do të jenë jo funksionale ditën e Dielë 13.06.2021 gjatë orarit 01:00 AM – 04:00 AM.
Duke filluar nga data 1 Qershor 2021 dega Kashar do të zhvendoset në adresën: Godina Iliria Katundi i Ri (Kashar, Yrshek), Tiranë
Ju njoftojmë se ky publikim nuk cënon informacionin dhe sigurinë e te dhënave tuaja në Bankën Kombëtare Tregtare.
Ju informojmë se duke filluar nga data 6 Janar 2021 shërbimi ndaj klientëve të degës Çlirimi do të ofrohet pranë degës së BKT Shkodër me adresë:
Ju informojmë se në datën 1 Dhjetor 2020, BKT Dega Qëndrore do të transferohet përballë hyrjes violë tek TEG.
Ju njoftojmë se sipas dispozitave të Ligjit nr 4 datë 31.01.2020 “Për Shkëmbimin Automatik të Informacionit të Llogarive Financiare” Banka Kombëtare Tregtare si një nga Institucionet Financiare në Shqipëri është e detyruar të përcaktojë masat e nevojshme për të identifikuar vendin ku klientët e tyre janë rezident tatimore si dhe numrin identifikues tatimor në vendin përkatës

Ju informojmë që nga data 15 Tetor 2020, degët Concord dhe Kristal do të punojnë në oraret:

Banka Kombëtare Tregtare njofton të gjithë klientët e saj se:
Ju informojmë se degët Concord, Kristal dhe agjencia doganore Porti Durrës janë rikthyer në orarin normal të punës dhe në fundjavë.
Banka Kombëtare Tregtare informon të gjithë klientët e saj Pensionistë që afati i firmosjes së “Deklaratës së kalimit të pensionit në bankë”, formulari B6, për kreditimin e pensionit është shtyrë deri në datë 20 Qershor 2020.
Në vijim të masave të marra për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të Covid-19, ju informojmë se degët tona BKT DEGA CONCORD (Tiranë), BKT DEGA KRISTAL (Tiranë) dhe BKT DEGA KASTRIOTI (Fier) do të rihapen ditën e hënë, në datën 11 Maj 2020.
PROTOKOLLI I VERDHË I MASAVE HIGJENO-SANITARE COVID-19 PËR INSTITUCIONET FINANCIARE
Banka Kombëtare Tregtare referuar vendimit të marrë nga Banka e Shqipërisë në datë 08 Prill 2020 dhe me qëllim ardhjen në ndihmë të klientëve tanë për kalimin e situatës së shkaktuar nga COVID-19
Ju informojmë se të gjitha degët tona në të gjithë Shqipërinë do të jenë të hapura nga ora 8:30 - 15:00. Ky orar është i vlefshëm nga data 14 Prill 2020.
Banka Kombëtare Tregtare në vijim të urdhërit të nxjerrë nga Qeveria Shqiptare dhe Banka e Shqipërisë datë 17 Mars 2020 dhe me qëllim ardhjen në ndihmë të klienteve tanë
Banka Kombëtare Tregtare për të shmangur përhapjen e mëtejshme të COVID-19 ju sugjeron të ndiqni udhëzimet e mëposhtme:
Në kuadër të marrjes së masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19 dhe shmangien e kontakteve me njeri - tjetrin,
Banka Kombëtare Tregtare, informon klientët e saj, individ dhe përfaqësuesit ligjorë të shoqërive tregtare, se gjatë vitit 2019 skadojnë Kartat e Identitetit/Pasaportat të lëshuara gjatë vitit 2009.
Banka Kombëtare Tregtare rivlerësohet për të tetën herë si “Banka më e mirë në Shqipëri për 2017” në fushën e industrisë së shërbimeve financiare nga një prej revistave më prestigjoze financiare, "The Banker", publikim i Financial Times, i cili përzgjedh çdo vit bankat më të mira në botë.
Revista prestigjioze EMEA Finance, e cila shpërndan çdo vit çmimet për bankat dhe institucionet financiare më të mira, zgjodhi BKT për të tetin vit rradhzi si “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2017”. Ky sukses erdhi si vlerësim ndaj BKT e cila vijoi me sukses ristrukturimin, ndryshimin dhe përshtatjen e bankës për vitet dhe sfidat në vazhdim.
JCR Eurasia Rating, ka rivlerësuar BKT me AAA (Alb) për të dhjetën herë radhazi në terma afatgjatë në nivel kombëtar e cila tregon nivelin më të lartë të investimit, dhe në terma afatshkutër në nivel kombëtar me notën ‘A-1+ (Alb)’, me një situatë “të qëndrueshme” për të dyja vlerësimet.
Vlerësimet ndërkombëtare për BKT vazhdojnë! Këtë rradhë revista e mirënjohur britanike Euromoney e vlerëson për vitin 2017 BKT sërish për të gjashtën herë rradhazi si "Banka më e mirë në Shqipëri".