BKT – PJESËMARRËSE NË PANAIRIN E PUNËS DHE AFTËSIVE NË DURRËS 2022 | Banka Kombetare Tregtare

Lajmërime

Tiranë, Shqipëri (24 Maj, 2022) – Banka Kombëtare Tregtare, mori pjesë në Panairin e Punës dhe Aftësive organizuar në ambientet e Sheshit “Liria”, Durrës me përfaqësues të mbi 63 bizneseve të cilat ofrojnë 1500 vende të lira pune.
Ky event konsiderohet si organizimi më i rëndësishëm promovues i burimeve njerëzore duke theksuar themelin e zhvillimit ekonomik dhe kulturor të vendit.
Panair synon të ndërtojë një marrdhënie konkrete bashkëpunimi dhe komunikimi midis ofertës dhe kërkesës në tregun e punës.
BKT ofron mundësi punësimi, praktika mësimore, bursa të ndryshme studimi dhe orientim në karrierë, me rrjetin e saj të gjerë prej 61 degësh në Shqipëri.  Me anë të panairit BKT fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë për praktika të ndryshme profesionale si dhe në pozicionet vakante të punës për të vijuar rrugën drejt suksesit individual dhe të korporatës.

Njoftime të tjera

BKT - Pushim datat 27-28-29 Nëntor 2023!
Ju informojmë se në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave, të gjitha degët e BKT-së do të jenë pushim në datat 27-28-29 Nëntor 2023.
Kushtet e punës - Efektive prej datë 06 Dhjetor 2023
Kushtet e punës Individ dhe Biznes - Efektive prej datë 06 Dhjetor 2023
Zhvendosje e degës ''Durrës''
Ju informojmë se duke filluar nga 01.11.2023 Dega ‘’Durrës’’ do të rikthehet në degën