Pronat Tona

Kërko Prona

Për Informacione në lidhje me pronat në shitje të bankës mund të na kontaktoni në numrat e (tel, WhatsApp, Viber) +355674041271/ +355674041270 ose mund të paraqiteni në degën më të afërt të BKT-së

Kliko këtu për të parë listë e plotë të pronave në shitje të Bankës

Kliko Këtu për të shkarkuar formularin e kërkesës për blerje prone
*Formularin e plotësuar dërgojeni me email ose me postë pranë degëve tona ose pranë zyrave qëndrore të BKT-së.
Njësi

250,000 Eur

Njësi

Shkozet, Durrës

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë 2 kate

6,093,864 Lekë

Truall + Ndërtesë 2 kate

Rruga “Fahri Ramadani”, Shkodër

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë 2 kate

20,160,000 Lekë

Truall + Ndërtesë 2 kate

Rruga “Partizani”, Shkodër

SHIH DETAJET
Njësi

15,500,000 Lekë

Njësi

Ishull Shëngjin, Lezhë

SHIH DETAJET
Apartament

7,500,000 Lekë

Apartament

Rruga “Franc Jozef Strauss”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndërtesë

25,200,000 Lekë

Truall dhe Ndërtesë

Kosmaҫë, Shkodër

SHIH DETAJET
Godinë (Truall + Ndërtesë)

1,052,579 Lekë

Godinë (Truall + Ndërtesë)

Ibë e Sipërme, Tiranë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

1,108,800 Lekë

Truall + Ndërtesë

Rruga “Puntori”, Fushë Krujë

SHIH DETAJET
Truall

26,971,560 Lekë

Truall

Virua, Gjirokastër

SHIH DETAJET
Njësi

19,656,000 Lekë

Njësi

Rruga “Niko Avrami”, Tiranë

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndërtesë

4,650,000 Lekë

Truall dhe Ndërtesë

Lagja “9 Tetori”, Delvinë

SHIH DETAJET
Tokë Arë

4,912,500 Lekë

Tokë Arë

Kavajë

SHIH DETAJET
Tokë Arë

1,260,000 Lekë ; 1,864,800 Lekë

Tokë Arë

Arapaj, Durrës

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

33,863,130 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Demokracia”, Tepelenë

SHIH DETAJET
Dy Toka Arë, Truall + Ndërtesë

216,725,040 Lekë

Dy Toka Arë, Truall + Ndërtesë

Bushat, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

695,403 Lekë

Apartament

Mushqeta, Tiranë

SHIH DETAJET
Apartament

765,601 Lekë

Apartament

Rruga “Llakan Prifti”, Kucovë

SHIH DETAJET
Ullishte, Truall dhe Ndërtesë

35,280,000 Lekë

Ullishte, Truall dhe Ndërtesë

Mbrostar Ura, Fier

SHIH DETAJET
Dy Troje + Dy Ndërtesa

Dy Troje + Dy Ndërtesa

Lagja “Xhevdet Nepravishta”, Lushnje

SHIH DETAJET
Ndërtesë

1,608,320 Lekë

Ndërtesë

Rruga “Naim Gjylbeku”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament 1+1

856,800 Lekë

Apartament 1+1

Lagja “Nr 3”, Cërrik

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

2,016,000 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Barbullush, Shkodër

SHIH DETAJET
Tokë Arë

604,800 Lekë

Tokë Arë

Barbullush, Shkodër

SHIH DETAJET
Tokë Arë

3,336,480 Lekë

Tokë Arë

Mbrostar Ura, Fier

SHIH DETAJET
2 Ndërtesa

222,856,704 Lekë

2 Ndërtesa

Budull, Krujë

SHIH DETAJET
Njësi

4,284,000 Lekë

Njësi

Patos, Fier

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

9,464,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Drizë, Fier

SHIH DETAJET
Tokë Arë

4,596,480 Lekë

Tokë Arë

Nikël, Fushë Krujë

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

1. 5,011,272 Lekë, 2. 1,258,488 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Zezë, Krujë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

1,764,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Memaliaj, Tepelenë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

2,170,728 Lekë

Truall + Ndërtesë

Zona e Viroit, Gjirokastër

SHIH DETAJET
Apartament

3,500,000 Lekë

Apartament

Lagja “Kastriot”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

2,016,000 Lekë

Apartament

Lagja “Beslidhja”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

38,500,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Çlirimi”, Rruga “Antipatrea”, Berat

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

69,906,464 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Drita”, Burrel

SHIH DETAJET
Pemëtore + Truall & Ndërtesë

1,411,200 Lekë

Pemëtore + Truall & Ndërtesë

Barbullush, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

3,000,000 Lekë

Apartament

Lagja “Beslidhja”, Lezhë

SHIH DETAJET
Apartament

5,000,000 Lekë

Apartament

Lagja “Beslidhja”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

2,420,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Kryengritja”, Fier

SHIH DETAJET
Njësi

5,500,000 Leke

Njësi

Lagja “Tafil Skëndo”, Kuçovë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

25,300,000 Leke

Truall + Ndërtesë

Poshnje, Berat

SHIH DETAJET
Tokë Arë

784,000 Lekë

Tokë Arë

Rranxa, Shkodër

SHIH DETAJET
2 Toka Arë

132,000 Euro

2 Toka Arë

Xhafzotaj, Durrës

SHIH DETAJET
Apartament

958,662.40 Lekë

Apartament

“Lagja Nr.1”, Kukës

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

2,560,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

L. "PerlatRexhepi", Shkodër

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

670,320 Lekë

Truall dhe Ndertese

Memaliaj, Tepelenë

SHIH DETAJET
Njësi

3,100,000 Lekë

Njësi

Rruga “Janaq Kumi”, Sarandë

SHIH DETAJET
Apartament

2,105,510 Lekë

Apartament

Rrëshen, Mirditë

SHIH DETAJET
Apartament

7,920,000 Lekë

Apartament

Lagjia “Vasil Shanto” Shkodër

SHIH DETAJET
Toke Are

11,693,062 Lekë

Toke Are

Mbrostar Ura, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

11,743,301 Lekë

Truall dhe Ndertese

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Truall

18,908,100 Lekë

Truall

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
Tokë Arë

5,317,728 Lekë

Tokë Arë

Markatomaj, Lezhë

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

1,033,405 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Markatomaj, Lezhë

SHIH DETAJET
Tokë Arë

13,199,594 Lekë

Tokë Arë

Tale 2, Lezhë

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

2,772,000 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Tale 2, Lezhë

SHIH DETAJET
Njësi

1,958,181 Lekë

Njësi

Rruga “29 Nëntori”, Fier

SHIH DETAJET
Njësi

4,500,000 Lekë

Njësi

Rruga “29 Nëntori”, Fier

SHIH DETAJET
Njësi

2,575,440 Lekë

Njësi

Rruga “29 Nëntori”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

1,290,240 Lekë

Apartament

Rruga “Vebi Dibra”, Peshkopi

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

5,120,000 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Lukucesme”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

1,814,400 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

1,310,400 Lekë

Apartament

Rruga “Gjovalin Gjadri”, Shkodër

SHIH DETAJET
Apartament

3,124,800 Lekë

Apartament

Rruga “Pazarit”, Shkodër

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

1,391,096 Lekë

Truall + Ndërtesë

Lagja “Nr 5”, Laç

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

8,169,840 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Rrajcë, Librazhd

SHIH DETAJET
Apartament

1,713,600 Lekë

Apartament

Rruga “Revolucioni Antikomunist Hungarez”, Shkodër

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

5,040,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagjia “Beselidhja”, Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

2,085,350 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Garunjas, Lushnje

SHIH DETAJET
Toke Are

880,600 Lekë

Toke Are

Golem, Kavaje

SHIH DETAJET
Apartament

1,537,200 Lekë

Apartament

Rruga “Vehbi Dibra”, Peshkopi

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese & Toke Are

1,340,640 Lekë

Truall & Ndertese & Toke Are

Grude e Re, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

7,260,000 Lekë

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Hasan, Kruje

SHIH DETAJET
Ndertese

2,200,000 Lekë

Ndertese

Lagjja “Xhami”, Peqin

SHIH DETAJET
Apartament

4,782,400 Lekë

Apartament

Lagjia Beslidhja, Lezhe

SHIH DETAJET
Terminal Depozitash Karburanti

868,000,000 Lekë

Terminal Depozitash Karburanti

Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

1,701,882 Lekë

Apartament

Lagja “Nr.6”, Kukës

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Pemtore

1,280,000 Lekë

Truall & Ndertese + Pemtore

Bleran, Shkoder

SHIH DETAJET
2 Pasuri Toka Arë

2,200,000 Euro

2 Pasuri Toka Arë

Qerekë, Krujë, prane aeroportit ne Rinas

SHIH DETAJET
Toke Are

5,500,000 Lekë

Toke Are

Mbrostar-Ura, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

1,803,278 Lekë

Apartament

Kryemedhenj, Kavaje

SHIH DETAJET
Njesi

1,803,200 Lekë

Njesi

Rruga Tom Kola, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

1,846,320 Lekë

Njesi

Rruga Tom Kola, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

17,600,000 Lekë

Njesi

Lagjia Qemal Stafa, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

28,963,000 Lekë

Njesi

Rruga “Bajram Curri”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

3,920,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 3, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

5,100,000 Lekë

Apartament

Pazari I Vjeter, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

504,000 Lekë66

Toke Are

Rranxa, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

1,176,000 Lekë

Toke Are

Rranxa, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

2,744,000 Lekë

Njesi

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Apartament

1,008,000 Lekë

Apartament

Lagjia Zef Hoti, Mahmurras

SHIH DETAJET
Toke Are

2,352,000 Lekë

Toke Are

Kamez, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi

3,455,122 Lekë

Njesi

Lagja “28 Nentori”, Vlore

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

8,780,800 Lekë

Truall & ndertese

Lagjia Nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

1,649,784 Lekë

Truall + Ndertese

Kavaje

SHIH DETAJET
Apartament

1,406,160 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

46,200,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Ishull-Shengjin, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

3,035,648 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

535,560 Lekë

Apartament

Lagjja “Skenderbeg”, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi Sherbimi

2,045,268 Lekë

Njesi Sherbimi

Rr. “Ndre Mjeda”, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are

22,000,000 Lekë

Toke Are

Marqinet, Tirane

SHIH DETAJET
Njesi Biznesi

4,513,600 Lekë

Njesi Biznesi

Lagja “Pavaresia”, Vlore

SHIH DETAJET
Njesi

3,800,000 Lekë

Njesi

Lagjja “Nr. 4”, Sarande

SHIH DETAJET
Truall

952,000 Lekë

Truall

Lagjja “Liri Gero”, Fier

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

27,253,800 Lekë

Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,548,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Guerrile, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

1,960,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Xh. Nepravishta”, Lushnje

SHIH DETAJET
Apartament

3,010,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Deshmoret”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

2,289,280 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Njesi

4,400,000 Lekë

Njesi

Rruga “Aleksander Mertineli”, Lanabregas, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

1,831,424 Lekë

Apartament

Lagjia Gurra, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

2,184,000 Lekë

Apartament

Koplik, Malesi e Madhe

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

3,251,248 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Luz, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

1,120,000 Lekë

Apartament

Lagjia: “Nazmi Rushiti”, Peshkopi

SHIH DETAJET
2 Apartamente

1 - 4,935,680 Lekë, 2 – 3,658,380 Lekë

2 Apartamente

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Are + Truall + Ndertese

15,472,800 Lekë

Are + Truall + Ndertese

Perparim, Peqin

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

1,400,000 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Vidhas, Elbasan

SHIH DETAJET
Toke are

1,120,000 Lekë

Toke are

Gryke Lumi, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall

525,280 Lekë

Truall

Gryke Lumi, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

7,680,000 Lekë

Truall + Ndertese

Krongj, Delvine

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

112,000 Lekë

Truall + Ndertese

Myc-Manez, Kukes

SHIH DETAJET
Njesi + Truall

1,568,000 Lekë

Njesi + Truall

Ballaban, Permet

SHIH DETAJET
Njesi

6,810,720 Lekë

Njesi

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

7,604,800 Lekë

Njesi

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

1,512,000 Lekë

Apartament

Lagjia Re, Bulqize

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall & Ndertese

1,960,000 Lekë

Toke Are, Truall & Ndertese

Peshqesh, Mirdite

SHIH DETAJET
Toke Are

1,440,640 Lekë

Toke Are

Stajke, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

5,376,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

4,000,000 Lekë

Apartament

Vore, Tirane

SHIH DETAJET
Toke are

3,227,904 Lekë

Toke are

Bushat, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

1,510,400 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Shen Koll, Miredite

SHIH DETAJET
Toke dhe Ndertese

7,146,221 Lekë

Toke dhe Ndertese

Lagja Nazmi Rushiti, Peshkopi

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

902,400 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Bushat, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke are, Truall dhe Ndertese

3,212,800 Lekë

Toke are, Truall dhe Ndertese

Karbunare, Lushnje

SHIH DETAJET
Bodrum

15,000,000 Lekë

Bodrum

Rruga “Ali Demi”,Tiranë

SHIH DETAJET
Njesi

2,950,253 Lekë

Njesi

Rruga “Ali Demi”, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

3,157,000 Lekë

Apartament

Lagjja “29 Nentori”, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

1,528,640 Lekë

Toke Are

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

3,500,000 Lekë

Toke Are

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

11,520,000 Lekë

Truall & Ndertese

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

3,852,800 Lekë

Truall & ndertese

Lagjia nr. 2, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

5,760,000 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

9,600,000 Lekë

Toke Are

Picalle, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe 2 Njesi

42,142,080 Lekë

Truall dhe 2 Njesi

Lagja “Kushtrimi”, Vlore

SHIH DETAJET
Truall

13,449,600 Lekë

Truall

Lagja “Hajro Cakerri”, Vlore

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

19,200,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagjja “Shen Kolli”, Elbasan

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

5,760,000 Lekë

Truall + Ndertese

Mat, Burrel

SHIH DETAJET
Truall

1,836,800 Lekë

Truall

Lagjja “11 Janari”, Fier

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

896,000 Lekë

Truall + Ndertese

Erind, Gjirokaster

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

6,270,000 Lekë

Truall & Ndertese

Rruga Perlat Rexhepi, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

640,000 Lekë

Apartament

Lagjia nr. 4, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,048,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Selite, Lac

SHIH DETAJET
Bodrum + 2 Njesi

42,000,000 Lekë

Bodrum + 2 Njesi

Selite, Tirane

SHIH DETAJET
3 Toke are

1- 18,067,200 Lekë, 2- 20,630,080 Lekë, 3- 4,480,000 Lekë

3 Toke are

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

5,830,000 Lekë

Truall & Ndertese

Rruga Lin Delia, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

760,960 Lekë

Toke Are

Vashtemi, Korce

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

950,400 Lekë

Truall + Ndertese

Spiten, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

237,600 Lekë

Truall dhe Ndertese

Spiten, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

3,600,000 Lekë

Truall + Ndertese

Tarazh, Mirdite

SHIH DETAJET
Njesi

12,840,000 Lekë

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

10,500,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

14,200,000 Lekë

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Njesi

41,500,000 Lekë

Njesi

Lagjja “Apollonia”, Fier

SHIH DETAJET
Bodrum

14,000,000 Lekë

Bodrum

Lagjja “Konferenca e Pezes”, Fier

SHIH DETAJET
Ndertese

Ndertese

Lagjja “Punetori”, Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte

3,960,000 Lekë

Ullishte

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

39,600,000 Lekë

Truall + Ndertese

Sheq i Madh, Fier

SHIH DETAJET
2 Ullishte

1 - 25,600,000 Lekë, 2 – 14,080,000 Lekë

2 Ullishte

Marikaj, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

1,420,000 Lekë

Truall dhe ndertese

“Laknas”, mbrapa QTU, Tirane

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

1,584,000 Lekë

Ullishte + Truall + Ndertese

Zalle, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,341,440 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Qereke, Kruje

SHIH DETAJET
3 Ndertesa

7,873,552 Lekë

3 Ndertesa

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

17,740,800 Lekë

Toke Are

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

3,200,000 Lekë

Apartament

Rruga “Llambi Bonata”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

2,240,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagja Tregu, Peshkopi

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë 2 kate

50,134 Euro

Truall + Ndërtesë 2 kate

Lagja “Nr.3”, Kavajë

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

5,458,963 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

5,148,000 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Toke Are

1,728,000 Lekë

Toke Are

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall

1,408,000 Lekë

Truall

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

780,800 Lekë

Toke Are

Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

3,528,000 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Ishull Shëngjin, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

504,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

4,435,200 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,688,000 Lekë

Truall & Ndertese

Trush, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

2,000,000 Lekë

Toke Are

Katund i Ri, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

1,088,000 Lekë

Truall + Ndertese

Vlore

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

19,200,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Vlore

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,304,800 Lekë

Truall + Ndertese

Koder-Kamez, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

5,120,000 Lekë

Truall + Ndertese

Xhafzotaj, Durres

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

5,040,000 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Ndertese

6,500,000 Lekë

Ndertese

Lagjja “14 Nentori”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

58,000 Euro

Apartament

Lagjja “Nr. 1”, Durres

SHIH DETAJET
Njesi Sherbimi

8,496,800 Lekë

Njesi Sherbimi

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
2 Njesi Sherbimi

1- 10,732,800 Lekë 2- 10,732,800 Lekë

2 Njesi Sherbimi

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
Apartmanet

2,560,000 Lekë

Apartmanet

Lagjia Guerrile, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

7,600,000 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Budull, Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

2,812,000 Lekë dhe 4,896,000 Lekë

Ullishte + Truall + Ndertese

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

2,048,000 Lekë

Toke Are

Komac, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

4,480,000 Lekë

Truall & Ndertese

Rruga Mujo Ulqinaku, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

720,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

648,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

4,608,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

1,944,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Ullishte + Truall + Ndertese

1,785,600 Lekë

Ullishte + Truall + Ndertese

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

2,808,000 Lekë

Toke Are

Fushe Mahmurras, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,736,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras

SHIH DETAJET
Toke Are

3,328,000 Lekë

Toke Are

Shtoj i Ri, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

5,312,000 Lekë

Toke Are

Vadardhe, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

21,440,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Clirim, Delvine

SHIH DETAJET
Pemetore

1,000,000 Lekë

Pemetore

Mamurras, Kurbin

SHIH DETAJET
Apartament

7,500,000 Lekë

Apartament

Linze, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

5,760,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Dajc, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & ndertese

3,240,000 Leke

Truall & ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
3 Ndertesa

21,680,000 Leke

3 Ndertesa

Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

2,040,000 Leke

Toke Are, Truall dhe Ndertese

“Mal-Bardh”, Kurbin

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

3.300,000 Lekë

Truall + Ndertese

“Stacioni Xhafzotaj”, Durres

SHIH DETAJET
Apartmanet

1,334,000 Lekë

Apartmanet

Vau I Dejes, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

2,420,000 Lekë

Apartament

Lagjja “8 Shkurti”, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

1- 4,737,600 Lekë, 2 – 1,641,600 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,380,800 Leke

Truall & Ndertese

Lagjia nr.5, Lac

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

5,724,000 Lekë

Truall + Ndertese

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

2,192,400 Lekë

Toke Are

Halil, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

1,864,800 Lekë

Toke Are

Arrameras, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

7,000,000 Lekë

Apartament

Plazh, Durres

SHIH DETAJET
3 Njesi

3,304,560 Lekë; 3,136,000 Lekë ; 1,097,600 Lekë

3 Njesi

Lagja “Nr 2”, Lac

SHIH DETAJET
Njesi

10,240,000 Lekë

Njesi

Rruga “Ali Demi”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

3,600,000 Lekë

Truall + Ndertese

Thumanë, Krujë

SHIH DETAJET
Toke Are

6,600,000 Leke

Toke Are

“Afrim i Ri”, Fier

SHIH DETAJET
Apartament

4,910,400 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Tokë Arë , Truall dhe Ndërtesë

169,400 Euro

Tokë Arë , Truall dhe Ndërtesë

Tufinë, Tiranë

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

6,840,000 Lekë

Truall & Ndertese

Gocaj, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

1,536,000 Lekë

Apartament

Lagjia 3 Herojt, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartmanet

2,240,000 Lekë

Apartmanet

Lagjia Tepe, Shkoder

SHIH DETAJET
Apartament

1,360,000 Lekë

Apartament

Lagja Vehbi Dibra, Peshkopi

SHIH DETAJET
Toke Are

1,028,000 Leke

Toke Are

Mjede, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

3,600,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia nr.4, Lac

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

8,208,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Patos, Fier

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,000,000 Lekë

Truall + Ndertese

Herraj/ Zallher, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

2,690,000 Lekë

Apartament

Rruga “Llambi Bonata”, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

2,240,000 Lekë

Apartament

Rruga “Haki Stermilli”, Tirane

SHIH DETAJET
Toke Are

4,590,208 Lekë

Toke Are

Luz i Vogel, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,142,000 Lekë

Truall + Ndertese

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

1,689,600 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Nderfushaz, Miredite

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

3,240,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Shperdhet, Mahmurras, Lac

SHIH DETAJET
Toke are

331,200 Lekë

Toke are

Halil, Kruje

SHIH DETAJET
2 Toke are

1- 4,968,000 Lekë, 2- 1,140,000 Lekë

2 Toke are

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

80,000 Euro

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Pemtore

3,080,000 Lekë

Truall & Ndertese + Pemtore

Vau i Dejes, Shkoder

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

1,944,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 4, Kruje

SHIH DETAJET
Pemtore + Truall + Ndërtesë

3,600,000 Lekë

Pemtore + Truall + Ndërtesë

Bubq, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

7,600,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Barbelloje, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

864,000, Lekë

Apartament

Rubik, Mirdite

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

4,928,000 Lekë

Truall & Ndertese

Fushe Lumth, Miredite

SHIH DETAJET
Apartament

4,400,000 Lekë

Apartament

Rruga “Irfan Tomini”, Tirane

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

30,006,813 Lekë

Truall dhe ndertese

Metalurgjik, Elbasan

SHIH DETAJET
4 Toke are

1- 184,800 Euro, 2- 58,740 Euro, 3- 198,000 Euro, 4- 312.180 Euro

4 Toke are

Spitalle, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

2,520,000 Lekë

Apartament

Berat

SHIH DETAJET
Apartament

2,520,000 Lekë

Apartament

Rruga “A. Goga”, Durres

SHIH DETAJET
Toke are, Truall dhe Njesi

97,173,120 Lekë

Toke are, Truall dhe Njesi

Dukas, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

35,930,240 Lekë

Truall dhe Ndertese

Patos, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

4,316,948 Lekë

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Varibop, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are

3,096,000 Lekë

Toke Are

Koder-Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

1,080,000 Leke

Truall & Ndertese

Fushe Kruje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,880,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Vojo Kushi, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,200,000 Lekë

Toke Are + Truall & Ndertese

Gurez, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall, Ndertese

24,650,957 Lekë

Toke Are, Truall, Ndertese

Aksi Rrugor Rrogozhine-Kavaje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall & Ndertese

2,880,000 Leke

Toke Are + Truall & Ndertese

Lagjia Demokracia, Mahmurras

SHIH DETAJET
Toke dhe Ndertese

3,500,000 Leke

Toke dhe Ndertese

Tomin, Peshkopi

SHIH DETAJET
Njesi

5,832,056 Lekë

Njesi

Kryemedhenj, Kavaje

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,584,000 Leke

Truall & Ndertese

Lagjia nr. 1, Lac

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese + Pemtore

2,880,000 Leke

Truall dhe Ndertese + Pemtore

Hot, Malsi e Madhe, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

5,299,200 Leke

Toke Are

Ishull Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese + Toke Are

5,760,000 Leke

Truall & Ndertese + Toke Are

Guci e Re, Shkoder

SHIH DETAJET
Toke Are

6,048,000 Lekë

Toke Are

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

3,200,000 Lekë

Apartament

Lagja “Gurra”, Lezhë

SHIH DETAJET
Njesi

1,930,000 Lekë

Njesi

Rruga “Margarita Tutulani”, Tiranë

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

6,400,000 Lekë

Truall dhe ndertese

Kurjan, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

6,160,000 Lekë

Truall dhe ndertese

Lagja “15 Tetori”, Fier

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

3,976,000 Lekë

Truall dhe ndertese

Lagja “15 Tetori”, Fier

SHIH DETAJET
1. Toke Ullishte + Ndertese

1. 1,080,000 Lekë, 2. 2,450,000 Lekë

1. Toke Ullishte + Ndertese

Verjon, Kruje

SHIH DETAJET
Truall dhe ndertese

6,551,010 Lekë

Truall dhe ndertese

Lagja Nr.1, Krujë

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

1,656,000 Lekë

Truall & Ndertese

Shperdhet, Lac

SHIH DETAJET
Toke Are

30,000,000 Leke

Toke Are

Drac, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

1,472,000 Leke

Apartament

Salo Halili, Shkoder

SHIH DETAJET
Njesi

5,720,000 Lekë

Njesi

Lushnje

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

7,680,000 Leke

Truall dhe Ndertese

Lagjja “Pllake”, Gjirokaster

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

6,592,000 Leke

Truall + Ndertese

Marikaj, Tirane

SHIH DETAJET
Apartament

1,607,040 Leke

Apartament

Fushe-Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

9,360,000 Leke

Toke Are

Koder-Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

4,400,000 Lekë

Toke Are

Kuman, Fier

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

13,413,600 Lekë4

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Manati, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

5,904,000 Lekë

Truall & Ndertese

Thumane, Kruje

SHIH DETAJET
1-Toke Are

1-Toke Are

Borizan, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

5,700,000 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

3,850,000 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

3,520,000 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

912,000 Lekë

Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are

3,460,880 Lekë

Toke Are

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

2,755,600 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Njesi

9,472,000 Lekë

Njesi

Kryemedhenj - Kavaje

SHIH DETAJET
Toke Are

4,033,800 Lekë

Toke Are

Fush-Mamurras, Kurbin

SHIH DETAJET
Apartament

3,850,000 Lekë

Apartament

Lagjia Skenderbej, Lezhe

SHIH DETAJET
Apartament

4,760,000 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

“Tragjas”, Vlore

SHIH DETAJET
Truall

1,140,000 Lekë

Truall

Korce

SHIH DETAJET
Pemtore

5,401,468.80 Lekë

Pemtore

Larushk, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

2,560,000 Lekë

Apartament

Lagjia Skanderbeg, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall + Ndertese

2,448,000 Lekë

Truall + Ndertese

Nikel, Kruje

SHIH DETAJET
Toke Are + Truall + Ndertese

1,965,600 Lekë

Toke Are + Truall + Ndertese

Tapize, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

2,280,000 Lekë

Apartament

Lagjia Varosh (Gurra), Lezhe

SHIH DETAJET
Toke Are

1,140,000 Lekë

Toke Are

Barbelloje, Lezhe

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

4,631,040 Lekë

Truall dhe Ndertese

Milot, Kurbin

SHIH DETAJET
Truall & Ndertese

2,548,128 Lekë

Truall & Ndertese

Lagjia Drita, Mahmurras

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

1,900,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Lagjja Nr. 3, Kruje

SHIH DETAJET
Apartament

5,092,000 Lekë

Apartament

Ishull Lezhe

SHIH DETAJET
Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

3,304,535 Lekë

Tokë Arë, Truall + Ndërtesë

Gjorm, Lac

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

3,957,426 Leke

Truall dhe Ndertese

Lagja “Tale”, Fushë Krujë

SHIH DETAJET
Apartament

1,600,000 Lekë

Apartament

Lagjja “Nr. 5”, Kavaje

SHIH DETAJET
Toke Are

Toke Are

Mborje, Korce

SHIH DETAJET
Truall

1,960,000 Lekë

Truall

Mborje, Korce

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

25,020,000 Lekë

Truall dhe Ndertese

Karbunare e Poshtme, Lushnje

SHIH DETAJET
Toke Are, Truall dhe Ndertese

5,540,000 Lekë

Toke Are, Truall dhe Ndertese

Ivanaj, Malesi e Madhe

SHIH DETAJET
Apartament

2,288,000 Lekë

Apartament

Lagja “Koco Kazanxhi”, Durres

SHIH DETAJET
Apartament

Apartament

Rr. “Aleksander Goga”, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

2,460,000 Leke

Toka Are

Erzen, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

3,017,600 Lekë

Toka Are

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Toka Are

1,890,400 Lekë

Toka Are

Erzen, Durres

SHIH DETAJET
Pemishte, Truall dhe Ndertese

2,531,200 Lekë

Pemishte, Truall dhe Ndertese

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndertese

3,296,000

Truall dhe Ndertese

Erzen-Sukth, Durres

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

Truall + Ndërtesë

Rruga “Puntori”, Fushë Krujë

SHIH DETAJET
Apartament

1,406,160 Lekë

Apartament

Lagja “Skënderbeg”, Lezhë

SHIH DETAJET
Truall dhe Ndërtesë

6,300,000​ Lekë

Truall dhe Ndërtesë

Gorrë, Lushnjë

SHIH DETAJET
Arë

1,700,000 Lekë

Arë

Gorrë, Lushnjë

SHIH DETAJET
Truall + Ndërtesë

4,584,344 Lekë

Truall + Ndërtesë

Gorrë, Lushnjë

SHIH DETAJET