BANK

Deri në 10,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT gjithë javën e Black Friday

Kartat e BKT vijnë me CASHBACK përgjatë periudhës së “Black Friday”! Jeni ju ata që zgjidhni se sa CASHBACK dëshironi të fitoni! Kryej transaksione si më poshtë dhe fito CASHBACK-un tënd:
  • 4 transaksione – 1,000 lekë CASHBACK
  • 6 transaksione – 5,000 lekë CASHBACK
  • 10 ose më shumë transaksione – 10,000 lekë CASHBACK  
Kushtet e fushatës:
  • Në fushatë janë pjesëmarrëse kartat e kreditit Prima dhe kartat e debitit BanKomaT.
  • Minimumi i vlerës për çdo transaksion është 3,000 lekë!
  • Do të quhen të vlefshme vetëm transaksionet e kryera në POS-et e BKT (fizik apo online).
  • Në të njëjtën ditë në të njëjtin tregtar do të konsiderohet vetëm 1 transaksion.
  • Nëse një klient ka dy ose me shumë karta të cilat plotësojnë kushtet e fushatës, klienti do të shpërblehet vetëm me një cashback në njërën kartë.
  • Numri i transaksioneve të kryera me kartën e debitit do të numërohet veç atyre të kartave të kreditit.
  • Kohëzgjatja e fushatës: 22-29 Nëntor 2022.

Fushatat e mëparshme

OFERTA MË E MIRË NDONJËHERË PËR KREDI HIPOTEKORE
BKT Kredi për shtëpi - Mos e humb shansin e jetës!...
Fito 1,000 lekë eXtra Bonus me kartën Prima duke kryer blerje jashtë vendit!
Prima, karta e mundësive eXtra! ...
Shijo më shumë udhëtimet me makinë me 1,000 lekë RIMBURSIM, duke paguar me SmartPay në BKT POS pranë pikave Kastrati!
SmartPay në POS, përveçse praktik, ju dhuron edhe CASHBACK!...