Pyetjet më të shpeshta

Si mund të informohem për ndonjë plan investimi për fëmijët?

BKT ofron llogari kursimi vetëm për fëmije. Depozita Fëmija Im është një llogari kursimi me interes (fitim) maksimal i cili maturohet në momentin kur fëmija mbush 18 vjeç. Fondet e kësaj depozite mund të shtohen në çdo kohë dhe do të qëndrojnë të bllokuara deri në maturimin e saj. Depozita “Fëmija im” është një mënyrë e thjeshtë dhe efiçente për të kursyer për të ardhmen e fëmijëve. Ju mund të shihni llogaritë e fëmijëve duke klikuar Depozita “Fëmija im” ose DEPOZITA "FËMIJA IM"