Prima eXtra Bonus

PROGRAMI I BESNIKËRISË EXTRA BONUS

BKT në bashkëpunim me një rrjet të gjerë tregtarësh sjell për kartëmbjatesit e kartave Prima, Programin e Besnikërisë Prima eXtra. Nëpërmjet këtij programi fitohet bonus për çdo blerje dhe njëkohësisht mund të blihet edhe me pikët e fituara në çdo një nga tregtarët partnerë. Sipas marrëveshjeve të kryera me pjesën më të madhe të tregtarëeve, eXtra Bonus i përcaktuar përfitohet gjatë blerjeve të plota me kartën e kreditit Prima. Gjithashtu dhe në tregtarë të ndryshëm, eXtra Bonus përfitohet si në blerjet e plota, si në blerjet me këste.

Tani ju mund të fitoni edhe duke shpenzuar!

Përveç pikëve bonus, çdo blerje që do të bëni në POS-et e BKT-së, mund të jetë falas. Çdo POS i BKT-së është një pikë blerje me fat që nxjerr një fitues çdo ditë falë llotarisë së përmuajshme Prima Falas.

Mos harroni që karta Prima në xhepin tuaj nuk është vetëm një mjet pagese, por financuesi juaj për të gjitha dëshirat për blerje, edhe me këste. Ju mund të përfitoni bonus nga Prima Extra edhe për blerjet me këste.

Akoma nuk keni kartën tuaj Prima?! E vetmja gjë që duhet të bëni është aplikimi nëpërmjet faqes tonë të internetit ose të shkoni në degën tonë më të afërt.

Tashmë ju mund të ndani avantazhet e Prima eXtra edhe me të afërmit tuaj. Ju mund t’u ofroni bashkëshortit/es, fëmijëve mbi 16 vjeç ose miqve tuaj kartën shtesë Prima. Zotëruesi i kartës shtesë nuk ka nevojë të jetë në marrëdhënie pune, madje mund të jetë edhe student. Për kartën shtesë ju mund të vendosni një limit përdorimi më të vogël sesa limiti i kartës suaj.

Për t’u njohur me të rejat dhe ofertat tona më të fundit, mbi mundësitë e Prima eXtra, mund të na ndiqni nëpërmjet Web-it, reklamave dhe rrjeteve sociale.

Pikët eXtra Bonus fitohen / shpenzohen vetëm për blerjet në monedhën LEK. Blerjet me Pikë Bonus mund të kryhen vetëm nëse limiti i vlefshëm i kartës është i barabartë/ më i lartë me shumën e pikëve bonus që do përdoret. Nëse vlera e mallit/ shërbimit është më e madhe se pikët bonus në dispozicion, atëherë diferenca merret nga limiti i kartës.

 

Partnerët eXtra Bonus

Sektori Emri i Tregtarit Përqindja e Bonusit
Agjensi udhetimesh PETANI AGENCY          1
Akesore LE GRIFFE              1
Aksesore CLICHE                 3
Aksesore O BAG                  1
Aksesore POUR MOI               2
Aksesore Topolino 1
Argjendari ARGJENDARI GJONEJ      1
Argjendari BIJOUTIFUL JEWELRY     1
Argjendari MOONLIGHT JEWELRY      1
Argjendari PRECIOSA               10
Argjendari RIVALDI WATCHES        1
Argjendari RUBIN  1
Argjendari SIAL JEWELRY           1
Bar JADORE SUPREME 1
Bar ARTIST LOUNGE 5
Bar BAR RESTORANT SOFRA 1
Bar KOMITETI        1
Bar WHISKY BAR 1
Bar KLEART                 1
Bar Filari 1
Clothing store HUGO BOSS 1
Dentist Romina Minga 1
Dentist MASTER DENT            15
Department Store Coin 1
Department Store OVS 1
Dyqan Lulesh SPEAKING ROSES ALBANIA 1
Electronike MG ELECTRONICS         1
Elektronike CITY- STORE            1
Elektronike CITY STORE ELECTRONIC  1
Elektronike ELECTRONIC BOX         1
Elektronike FAMA TECH              1
Elektronike Grid Computers 1
Elektronike OZON                   5
Elektronike BAHIR DEMO             1
Elektronike EURO INFORM            1
Elektronike GOTECH LEZHE 5
Elektronike TECH+                  1
Elektroshtepiake VOX ELECTRONIC ALBANIA 2
Estetike Cataleya care 1
Farmaci FARMABLEND             1
Farmaci FARMACI ELMAR             1
Farmaci FARMACI LORI 1
Farmaci ALBANA BRIKA           1
Farmaci ALDA SHALA             1
Fotografi FOTO RRELI             2
Healthcare KISS DENT 10
Healthcare KLINIKE DENTARE ERI KACI 1
Hotel EBBI HOTEL 1
Hotel MERT BOUTIQUE 5
Hotel FAFA RESORT            1
Hotel GRAND BLUE FAFA RESORT 1
Hotel HOTEL DYRRAH           2
Hotel HOTEL EPOSI            1
Hotel WHISKEY GREEN COAST 1
Hotel HOTEL ILIRIA INTERNACIONAL 2
Hotel HOTEL PAZARI 5
Hotel HOTEL ROMEO            11
Hotel INN GALLERY 1
Hotel JOEN VILLAGE           1
Hotel PARK PLAZA 5
Hotel VILA TREBICKA          10
Hotel MAJESTIC               1
Hotel/Bar/Restaurant Villa Domenico 3
Internet BLETA SHPK             2
Kancelari Stop Shop             1
Karburant XHENI OIL              1
Kend lojerash TAO TAO              1
Kepuce ELLE                   5
Kepuce FLO SHOE               5
Kepuce MEMORY SHOES           1
Kepuce OFFICE-SHOES ALB. TEG  5
Kepuce OVIEDO SHOES           1
Kepuce FLORIM KAJTAZI         10
Kozmetike AQUA & SAPONE          1
Kozmetike MEDEX                  1
Kozmetike SINANI COM            1
Kozmetike WELL SHPK              1
Kozmetike ARTAN BENDO            1
Materiale Ndertimi E2S GROUP              1
Mobileri DARI INVEST            2
Optike IRIS OPTICS 1
Optike GOLD OPTIK             5
Optike OPTIKA & MORE          10
Optike OPTIKA ROMA            5
Optike TOP OPTIK (PERJASHTUAR QTU) 5
Ora PIERRE LANNIER         1
Ora PREMIUM WATCHES        1
Ora VENERANDA NDOJA        1
Palester Palester Angel       1
Palester ELITE SPORTING CLUB    1
Palester EVOLUTION FITNESS CENT 2
Palester M&B WELLNESS           5
Palester ROYAL FITNESS CLUB     3
Palester RunSpa     1
Parfumeri MLUX SHPK 1
Parfumeri ETOS                   1
Pasticeri KOMPLEKSI URAJ 1
Pasticeri PASTICERI PELIKAN      1
Pasticeri, Furre Buke Tito      1
Pasticeri YOUGURTERIA            1
Pasticeri PAPAYA 2
Per femijet PINK BLUE              1
Per shendetin NISA MEDICAL CENTER         1
Per shendetin KLINIKA ALBRUS         5
Per shendetin KLINIKA DENTARE GAZION 1
Per shendetin SALUS TIRANA           10
Per shendetin UNILAB 1
Per shendetin DORJAN  MUHAMETI       1
Per shendetin FRAGEN BIOMED          3
Per shendetin HTC GROUP              3
Per shtepine COMODITA HOME          5
Per shtepine IDEAL CARPET DURRES    1
Per shtepine JYSK 0.5
Per shtepine MEGATEK 2
Per shtepine OZDILEK                2
Per shtepine SHTEPIA IDEALE 10
Qender Estetike AKUAREL                10
Qender Estetike DAHLIA                 5
Restaurant FAFA RESORT RESTORANT  1
Restaurant Klodian Marku 1
Restaurant PROPER PIZZA KAMEZ     1
Restaurant STEAK HOUSE            1
Restaurant TE FISI PEJA GRILL     1
Restorant GOLOSA                 2
Restorant KAPITEN MIR ZOTI       1
Restorant OBORRI SHKODRAN        1
Restorant Te Muzeu        1
Restorant AG 2010                1
Restorant Argo                1
Restorant AXIS GROUP             1
Restorant IL FARO                1
Restorant KEVINN                 1
Restorant RESTORANT JONI         2
Restorant RESTORANT TITANIC      1
Restorant Mensa Shpresa      1
Servis Makine AUTO KERTUSHA 1
SPA EDEN LASER CLINIC 1
Sport Ujore ZUNA SHPK              5
Supermarket Vita Market Alimentare 1
Supermarket BIG MARKET BERATI 1
Supermarket BIG MARKET KUCOVA 1
Supermarket BIG MARKET OSUMI 1
Supermarket CONAD ELISABET         1
Supermarket ECO MARKET             2
Supermarket KMY 1
Supermarket MARKETI IM             1
Supermarket SML MARKET             1
Supermarket SUPERMARKET ELISABET   1
Supermarket TEUTA DURRES           1
Taxi Taxi.al              1
Taxi MERR TAXI              3
Telefoni A&G CELULARE           1
Telefoni CELULARLINE            1
Telefoni FIRCOM                 1
Telefoni IONE                   1
Telefoni JPHONESHOP             1
Telefoni MLUX SHPK              1
Telefoni MOBILE HOME            1
Telefoni MOBILE LUX             1
Telefoni MOBILE MASTER          1
Telefoni MOBILE ONE SHOP        1
Telefoni MOBILE ZONE            1
Telefoni NEXT PHONE             1
Telefoni SMART MOBILE           1
Telefoni PROTECH ALDI 1
Telefoni SMARTPHONE SHOP        1
Telefoni ELIDON AGAJ            1
Telefoni LEDIANO SULAJ          1
Telefoni PRESTIGE MOBILE        1
Ushqim Krik krak 1
Ushqim Orient Nuts 1
Veshje dhe aksesore Sportive SportVision 1
Veshje dhe aksesore Sportive SportVision Outlet 1
Veshje dhe aksesore Sportive Nike  1
Veshje dhe aksesore Sportive Nike Outlet 1
Veshje dhe aksesore Sportive Buzz 1
Veshje dhe aksesore Sportive Sport Reality 1
Veshje dhe aksesore Sportive Adidas (Vlore) 1
Veshje AQUAMARINE             3
Veshje ARIA LUXURY BOUTIQUE   1
Veshje AUTHENTIC AMERICAN BRA 1
Veshje BELINO                 1
Veshje BERLINTEXX (Rruga e Durresit, Rruga Muhamet Gjollesha)             5
Veshje BIG BROTHER BOUTIQUE   1
Veshje ELITE BY SARAJ         1
Veshje GOLDEN MAN 1
Veshje GUESS 3
Veshje KOTON                  5
Veshje LAUMA LINGERIE CITY    5
Veshje LOLITA S               1
Veshje LTB                    5
Veshje M & A 2020 SHPK 1
Veshje MANI BUTIK             1
Veshje MCR 5
Veshje NARA CAMICIE           1
Veshje OZON                   3
Veshje PAZARIIM.AL            1
Veshje PELIKAN PRODUCTS SHPK  1
Veshje PENTI                  5
Veshje PITON FASHION          10
Veshje REDBELLE               1
Veshje REIMAN                 10
Veshje SAMSONITE 3
Veshje STAR SHOP              1
Veshje TIMBERLAND 3
Veshje TOMMY HILFIGER 3
Veshje ZETEX GROUP            3
Veshje A STUDIO PROFESSIONAL  1
Veshje DILVIN                 1
Veshje ELONA HOXHAJ           3
Veshje ENEA ZOTO              1
Veshje FLUTURA LUKU           1
Veshje JONIADA VELA           3
Veshje LEGACY                 1
Veshje MARILYN                1
Veshje RITA NARAZANI          1
Veshje SKENDER MILAQI         1
Veshje VALBONA SHAHU          1
Veshje VALMIRA SELFOLLARI     1
Veshje/Kozmetike Ximi Vogue Albania 4
Vinotek SANTA MARGHERITA       1
Këtu mund të aplikoni për kartë krediti BKT Prima