Lajme

Global Finance shpalli çmimet e saj për të 31-in vit radhazi për bankat më të mira në Evropën Qendrore dhe Lindore për vitin 2024.
Banka Kombëtare Tregtare është vlerësuar si "Banka më e Mirë në Shqipëri" dhe "Banka më Novatore".
Banka Kombëtare Tregtare është vlerësuar si "Banka më e Mirë në Shqipëri" dhe "Banka më Novatore"
Sot më datë 23 nëntor në qytetin e Durrësit u festua rihapja e degës historike të BKT në këtë qytet.
​JCR Eurasia Rating ka vlerësuar strukturën e konsoliduar të Banka Kombëtare Tregtare Sh.A dhe ka konfirmuar notën e vlerësimit ‘’AAA (alb)’’
Në një intervistë për revistën Monitor, Z. Seyhan Pencablıgil Drejtor i Përgjithshëm dhe Anëtar Bordi i BKT flet rreth ecurisë së BKT gjatë vitit 2023 dhe pritshmëritë për periudhën në vijim
Bursat “Chevening” do të jenë të hapura për shtetasit shqiptarë të interesuar dhe do të jepen për të ndjekur një diplomë master një vjeçar në universitetet e Mbretërisë së Bashkuar.
Në një intervistë për revistën Monitor, Z. Seyhan Pencablıgil Drejtor i Përgjithshëm dhe Anëtar Bordi i BKT flet rreth arritjeve gjatë vitit 2022 dhe objektivave dhe sfidave gjatë vitit 2023.
Global Finance shpalli çmimet e saj për të 30-in vit radhazi për bankat më të mira në Evropën Qëndrore dhe Lindore për vitin 2023.
JCR Eurasia Rating ka vlerësuar strukturën e konsoliduar të Banka Kombëtare Tregtare Sh.A dhe ka konfirmuar notën e vlerësimit ‘’AAA (alb)’’
Dëshirojmë të risjellim në vëmendjen tuaj disa këshilla për të patur një përdorim të sigurt në internet:
​Banka Kombëtare Tregtare raporton se fitimi neto në qershor 2022, vetëm për BKT Shqipëri ka rezultuar 53 mil USD krahasur me fitimin neto prej 39 mil USD të muajit qershor 2021.
Vlerësime nga Finance Central Europe për vitin 2022
EMEA FINANCE VLERËSON BKT PËR TË DYMBËDHJETËN HERË “BANKA MË E MIRË NË SHQIPËRI”
NEW YORK, 25 Mars 2022- Global Finance shpalli çmimet e saj për të 29-in vit radhazi për bankat më të mira në Evropën Qëndrore dhe Lindore për vitin 2022.
​Tiranë, Shqipëri (24 Mars, 2022) – Java e Parasë është një festë mbarë botërore e parasë, me fokus ndërgjegjësimin e brezit të ri për mirë-menaxhimin e financave të tyre për një të ardhme të sigurt, duke pasur parasysh mundësitë që ju ofrohen në Shqipëri.
Tiranë, Shqipëri, (8 Mars 2022) – Z. Seyhan Pencablıgil Drejtor i Përgjithshëm dhe Anëtar Bordi i Bankës Kombëtare Tregtare (BKT) mori pjesë në ekspozitën “Unë kam një ëndërr…”
THE BANKER VLERËSON BKT ME ÇMIMIN "BANKA MË E MIRË E VITIT NË SHQIPËRI PËR 2021” PËR TË DYMBËDHJETIN VIT RRESHT.
JCR Eurasia Rating ka shpallur Notën e Vlerësimin Kombëtar për Bankën Kombëtare Tregtare Sh.A. me ‘AAA (Alb)’ në terma afatgjatë
MIRATOHET NGA AMF PLATFORMA BKT SMART INVEST, APLIKACIONI PËR INVESTIME NDËRKOMBËTARE
Revista Global Finance vlerëson BKT me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2021”
Banka Kombëtare Tregtare në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë organizoi ceremoninë e inaugurimit të çerdhes për fëmijët e stafit të bankës.
BKT lançon fushatën e vaksinimit anti Covid-19!
Marrëveshje Bashkëpunimi: BKT -Fakulteti i Ekonomik, Universiteti i Tiranës
EMEA FINANCE VLERËSON BKT PËR TË DHJETËN HERË “BANKA MË E MIRË NË SHQIPËRI” DHE BANKA MË INOVATIVE” NË EVROPËN QENDRORE - LINDORE DHE BASHKËSINË E SHTETEVE TË PAVARURA (CEE & CIS) PËR VITIN 2020
BKT ështe vlerësuar me medaljen Best Buy si institucioni financiar për raportin më të mirë të cilësisë së shërbimeve bankare në tregun shqiptar
AGJENCIA E SIGURIMIT TË DEPOZITAVE PËRZGJODHI BANKËN KOMBËTARE TREGTARE TË PARËN NË LISTËN PARAPRAKE TË BANKAVE AGJENTE PËR KRYERJEN E PROCESIT TË KOMPENSIMIT TË DEPOZITAVE.
PËR TË NJËMBËDHJETËN HERË, “THE BANKER” RIVLERËSON BKT SI “BANKA E VITIT NË SHQIPËRI PËR VITIN 2020”

JCR Eurasia Rating, gjatë vlerësimeve periodike, ka vlerësuar Bankën Kombëtare Tregtare Sh.A. me një situatë “të qëndrueshme” respektivisht me një vlerësim ‘AAA (Alb)’ në terma afatgjatë në kredi dhe me një vlerësim A-1+ (Alb)’ situatën në terma afatshkurtër në kredi, Vlerësimet në terma afatgjatë për monedhën lokale dhe ato të huaja janë ‘BB+’, duke reflektuar kështu kufirin e vendit ku ndodhet aksioneri kryesor, Turqia (BB+), dhe një notë më të lartë se vendi ku renditet Shqipëria (BB). Këtu mund të shikoni Raportin e Plotë

Finance Central Europe në eventin “Top South East Europe Bank Rankings 2020” në përvjetorin e saj të 21-të, vlerëson CEO-n e bankës Z. Seyhan Pencabligil dhe Bankën Kombëtare Tregtare me çmimet:

Revista Global Finance vlerëson BKT me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2020”

Investitori turk në Shqipëri dhe Kosovë Z.Ahmet Çalik nderohet me Urdhrin perandorak japonez “Order of the Rising Sun”

BKT DREJTOI TRYEZËN E RRUMBULLAKËT TË SHQIPËRISË NË FORUMIN PËR EVROPËN QENDRORE DHE LINDORE ORGANIZUAR NGA EUROMONEY

Banka Kombëtare Tregtare (BKT) u zgjodh si "Banka e Vitit në Shqipëri për 2019" nga "The Banker" e cila është konsideruar si burimi kryesor bankar dhe financiar i botës, duke siguruar informacion mbi inteligjencën financiare

JCR Eurasia Rating, ka vlerësuar Bankën Kombëtare Tregtare (BKT) për të dymbëdhjetën herë rradhazi me notën 89.69 ‘AAA (Alb)’ dhe me një situatë të qëndrueshme në terma afatgjatë në nivel kombëtar.

JCR Eurasia Rating, gjatë vlerësimeve periodike vlerësoi për të njëmbëdhjetën herë rradhazi Bankën Kombëtare Tregtare (BKT) në terma afatgjatë dhe afatshkurtër në nivel kombëtar me ‘AAA (Alb)’ dhe ‘A-1+ (Alb)’ respektivisht, me një situatë “të qëndrueshme” për të dyja vlerësimet. Si dhe, ka përcaktuar Notën Afatgjatë Ndërkombëtare në Monedhë të Huaj dhe Vendase të BKT-së në “BBB-E qëndrueshme”, një nivel më lart se vlerësimi maksimal i vendit. Këtu mund të shikoni Raportin e Plotë

Si vlerësim i performancës së jashtëzakonshme dhe lidershipit në tregun bankar, Banka Kombëtare Tregtare, fiton çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri”, për të shtatën herë, nga "Euromoney Magazine", një prej revistave financiare më të rëndësishme në botë.

Revista prestigjioze EMEA Finance, zgjedh BKT për të nëntin vit rradhazi si “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2018”. Ky çmim thekson edhe një herë vlerësimin e kësaj reviste kundrejt BKT përgjatë viteve.

Banka Kombëtare Tregtare është vlerësuar me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për 2019” nga revista amerikane Global Finance gjatë ceremonisë së 26-të të ndarjes së çmimeve vjetore ‘Bankat më të Mira në Botë’.

Banka Kombëtare Tregtare qartëson pozicionin e saj lidhur me publikimet e disa portaleve
Tiranë, Shqipëri (15 shkurt 2019) – Banka Kombëtare Tregtare qartëson pozicionin e saj lidhur me publikimet e disa portaleve si më poshtë:

Banka Kombëtare Tregtare është vlerësuar me çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për 2018” nga “The Banker". Të konsideruar si vlerësimet më të rëndësishme të industrisë bankare, çmimet “Banka më e mirë e vitit” nga The Banker u shpërndanë përsëri midis institucioneve më prestigjoze në fushën financiare.

Bashkëpunimi 11 vjeçar midis BKT dhe FASTIP, nxjerr në pah vit pas viti suksesin e këtij sistemi arsimor unik në Shqipëri.
JCR Eurasia Rating, ka rivlerësuar BKT me AAA (Alb) për të dhjetën herë radhazi në terma afatgjatë në nivel kombëtar e cila tregon nivelin më të lartë të investimit, dhe në terma afatshkutër në nivel kombëtar me notën ‘A-1+ (Alb)’, me një situatë “të qëndrueshme” për të dyja vlerësimet. Për më tepër, ka përcaktuar Notën Afatgjatë Ndërkombëtare në Monedhë të Huaj dhe Vendase të BKT-së në “BBB-”, një nivel më lart se vlerësimi maksimal i vendit

Revista prestigjioze EMEA Finance, e cila shpërndan çdo vit çmimet për bankat dhe institucionet financiare më të mira, zgjodhi BKT për të tetin vit rradhzi si “Banka më e mirë në Shqipëri për vitin 2017”. Ky sukses erdhi si vlerësim ndaj BKT e cila vijoi me sukses ristrukturimin, ndryshimin dhe përshtatjen e bankës për vitet dhe sfidat në vazhdim.

BKT iu bashkua nismës së Bashkisë së Tiranës për gjelbërimin e qytetit, duke sponsorizuar projektin e mbjelljes së pemëve në zonën e Liqenit Artificial.

Banka Kombëtare Tregtare tashmë prej disa vitesh, mbështet traditën e panairit “Work & Study”, për tu gjendur sa më pranë kërkesës së tregut të punës dhe të studimit

Banka Kombëtare Tregtare (BKT), u rendit e para në listën paraprake, prej vetëm 3 bankash, të përzgjedhura nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave (ASD) si banka agjente për kryerjen e procesit të kompensimit të depozitave.

Banka Kombëtare Tregtare, sponsorizoi dhe organizoi për të tretin vit radhazi Tryezën e Rrumbullakët të Shqipërisë, "Mobilizimi i Financave për Rritje të Mëtejshme".

Banka Kombëtare Tregtare rivlerësohet për të tetën herë si “Banka më e mirë në Shqipëri për 2017” në fushën e industrisë së shërbimeve financiare nga një prej revistave më prestigjoze financiare, "The Banker", publikim i Financial Times, i cili përzgjedh çdo vit bankat më të mira në botë.

Ky vit akademik përkon me 10 vjetorin e krijimit të FASTIP dhe bashkëpunimit të Bankës Kombëtare Tregtare me Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës. 

Vlerësimet ndërkombëtare për BKT vazhdojnë! Këtë rradhë revista e mirënjohur britanike Euromoney e vlerëson për vitin 2017 BKT sërish për të gjashtën herë rradhazi si "Banka më e mirë në Shqipëri".

Çmimet dhe vlerësimet vazhdojnë të reflektojnë suksesin e BKT në sektorin bankar. 
Banka Kombëtare Tregtare është zgjedhur për të shtatin vit rradhazi si “Banka më e Mirë në Shqipëri për vitin 2016” nga revista prestigjoze EMEA Finance. 

 

JCR – Eurasia Rating, rikonfirmon për të nëntën herë rradhazi vlerësimin e saj për BKT me "AAA (Alb)" dhe me një situatë “të qëndrueshme” në terma afatgjatë në nivel kombëtar që tregon nivelin më të lartë të investimit.
Në kuadër të mbështetjes për të nxitur punësimin mori pjesë në Panairin Work & Study i organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në partneritet me Bashkinë e Tiranës dhe Ministrinë e Arsimit dhe Sportit, pranë Pallatit të Kongreseve nga data 18-20 Maj 2017.

Banka Kombëtare Tregtare (BKT) organizoi ceremoninë e inagurimit të degës së saj më të re, “Dega Çorovodë”.

Në kuadër të mbështetjes për të nxitur dhe ndikuar në krijimin e vendeve të reja të punës merr pjesë në Panairin e Punës 2017

Në Forumin e Agrobiznesit Turqi-Shqipëri, morën pjesë sipërmarrës të ndryshëm të këtij sektori nga të dy shtetet si edhe Personalitete si Ministri Turk i Bujqësisë, Blegtorisë dhe Ushqimit Z. Faruk Çelik, Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave Z. Edmond Panariti, Kryetari i Bordit Drejtues të BKT Z. Mehmet Usta, në cilësinë e Presidentit të Këshillit të Biznesit Turqi-Shqipëri, Anëtari i Bordit Drejtues të Unionit të Dhomave dhe Bursave të Turqisë (TOBB) Z. Faik Yavuz.

BKT vlerësoi dhe mbështeti financiarisht konkursin “Sikur të ishim Bankierë” me studentët më të mirë të Departamentit të Financës së Fakulteteve Ekonomike të disa Universiteteve të përzgjedhura.

Banka Kombëtare Tregtare, sponsorizoi dhe organizoi për të dytën herë radhazi tryezën e rrumbullakët të Shqipërisë me temën “Shqipëria, drejt pozicionimit, si rritja më e shpejtë e ekonomisë në Balkan për 2017”

Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Durrës (UAMD) organizoi ceremoninë e diplomimit të studentëve të Fakultetit të Studimeve të Integruara me Praktikën (FASTIP)

Si  vlerësim i performancës së jashtëzakonshme dhe lidershipit  në tregun bankar, Banka Kombëtare Tregtare, fiton çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për 2016” nga një prej revistave më prestigjoze financiare, "The Banker", një publikim i Financial Times.


JCR Eurasia Rating, duke vlerësuar praktikat e qeverisjes së korporatave të BKT-së, ka vlerësuar bankën me 87,06 (AAA (Alb)/Distinctive) pikë nga 100 për nivelin e përgjithshëm të pajtueshmërisë me Kodin e Qeverisjes së Korporatave në Shqipëri dhe rregulloret e lidhura.
BKT mori pjesë në Panairin e Punës 2016 i organizuar nga Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në partneritet me Bashkinë e Tiranës dhe Ministrinë e Arsimit dhe Sportit.
Vlerësimet ndërkombëtare për BKT vazhdojnë! Revista e mirënjohur britanike Euromoney e vlerëson për vitin 2016 BKT sërish për të pestën herë rradhazi si "Banka më e mirë në Shqipëri”.
JCR - Eurasia Rating, rikonfirmon për të tetën herë rradhazi vlerësimin e saj për BKT me "AAA (Alb)".
BKT organizoi një takim miqësor me përfaqësues të Agrobiznesit në ambjentet e hotel Sheraton.
Revista EMEA Finance riafirmon për të gjashtin vit rradhazi vlerësimin e saj për BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri" për vitin 2015.
Banka Kombëtare Tregtare në kuadër të mbështetjes për të nxitur dhe mbështetur krijimin e vendeve të reja të punës mori pjesë në Panairin e Punës 2016
BKT organizoi një takim miqësor me përfaqësues të biznesit në fushën e ndërtimit në ambjentet e hotel Sheraton
Konsullata e Nderit e Republikës Islamike të Pakistanit është hapur dje në Tiranë.
Më 19 dhe 20 Janar 2016, Euromoney mblodhi mbi 1200 delegatë në Vjenë me rastin e organizimit të forumit të 21-të për Europën Qendrore dhe Lindore.

Banka Kombëtare Tregtare u përzgjodh sërish si "Banka më e mirë në Shqipëri për 2015  nga "The Banker"
një nga revistat më prestigjoze financiare, një publikim i Financial Times, i cili përzgjedh çdo vit bankat më të mira në botë. 

BKT është kompania e parë shqiptare që është vlerësuar nga një institucion financiar ndërkombëtar për Qeverisjen e Korporatave.
Vlerësimet ndërkombëtare për BKT vazhdojnë! Revista e mirënjohur britanike Euromoney e vlerëson për vitin 2015 BKT sërish për të katërtën herë rradhazi si "Banka më e mirë në Shqipëri”.
BKT u riçertifikua me standardin ISO 9001:2008 nga TÜV AUSTRIA CERT.
Raporti Vjetor i BKT për vitin 2014 fitoi dy çmime ARC në konkursin botëror të raporteve vjetore nga MERCOMM Inc. Çmimin e Argjendtë për Kategorinë Banka dhe Çmimin e Nderit në Kategorinë Raporte Vjetore të Gjelbërta. Çmimet ARC konsiderohen si çmimet Oskar në publikimet zyrtare.
JCR - Eurasia Rating, rikonfirmon për të shtatën herë rradhazi vlerësimin e saj për BKT me "AAA (Alb)".
Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë i ka akorduar Presidentit të Çalik Holding, z. Ahmet Çalik, Çmimin e Solidaritetit Social për vitin 2014, me motivacionin: “Për vëmendje dhe kontribut të veçantë të kompanive të Çalik Holding në Shqipëri”.
BKT merr edhe një tjetër vlerësim për performancën e saj të lartë gjatë vitit 2014. The Banker vlerëson BKT-në si "Banka e vitit 2014 në Shqipëri ", për të katërtën herë në pesë vitet e fundit.

JCR-Eurasia Rating, vlerëson për të parën herë BKT me "AAA (Alb)/Distinctive", me parimet e kodit të Qeverisjes së Korporatave.
Gjithashtu JCR-Eurasia Rating rikonfirmoi BKT me  vlerësimin e saj për BKT me "AAA (Alb)".

17 Studentë të diplomuar në shtator 2014 në Fakultetin e Studimeve te Integruara me Praktikën, në Degën Menaxhim Banke, të cilët janë sponsorizuar dhe ofruar praktika pune nga Banka Kombëtare Tregtare gjatë 3 viteve të studimit ishin pjesë e ceremoniesë së diplomit
BKT i shton një tjetër çmim koleksionit të vlerësimeve ndërkombëtare. Revista e shquar britanike Euromoney e vlerëson BKT sërish si "Banka më e mirë në Shqipëri për 2013".
JCR-Eurasia Rating, rikonfirmon vlerësimin e saj për BKT me "AAA (Alb)", me perspektivë të qëndrueshme.
Revista EMEA Finance riafirmon për të katërtin vit rradhazi vlerësimin e saj për BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri" për vitin 2013.
BKT merr një tjetër vlerësim për performancën e saj të lartë edhe gjatë vitit 2013. The Banker vlerëson BKT-në si "Banka e vitit 2013 në Shqipëri ", për të tretën herë në katër vitet e fundit.
JCR-Eurasia Rating, vlerëson për të dytën herë BKT me "AA (Alb)", me një Nivel Përputhshmërie të Meritës me parimet e kodit të Qeverisjes së Korporatav
BKT merr "Çmimi i ekselencës për pagesat (STP) për 2013" nga Deutsche Bank."
Ky program garancie konsiston në ofrimin e një fondi prej 100,000,000 Lekësh nga Bashkia Tiranë në formën e një garancie për të siguruar në nivelet nga 10 deri në 50 % riskun që shoqëron huadhënien ndaj ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme.
BKT i shton një tjetër çmim koleksionit të vlerësimeve ndërkombëtare. Revista e shquar britanike Euromoney e vlerëson BKT sërish si "Banka më e mirë në Shqipëri për 2013".
Revista EMEA Finance riafirmon për të tretin vit rradhazi vlerësimin e saj për BKT si "Banka lokale më e mirë në Shqipëri" për vitin 2012.

Në kuadër të kreditimit të ekonomisë dhe lehtësimit në përballimin e sfidave që hasin bizneset sot, Banka Kombëtare Tregtare ka hedhur në treg shumë produkte të reja që kanë për qëllim mbështetjen financiare të bizneseve për realizimin e objektivave të tyre.  Produkti më i fundit në  këtë linjë është Kredia me Kolateral Çekun, produkt i cili u prezantua gjatë një seminari të zhvilluar në Tiranë me temë “Alternativat e Përdorimit të Çekut”.

JCR-Eurasia Rating, rikonfirmon vlerësimin e saj për BKT me "AAA (Alb)", me perspektivë të qëndrueshme për të pestin vit rresht.
Banka Kombëtare Tregtare, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Turqisë në Tiranë, në kuadër të politikave të përgjegjshmërise sociale dhuroi sot 50 pako me ndihma për familjet e 50 nxënësve të Shkollës Mustafa Qemal Ataturk në Zall Herr.

Banka Kombëtare Tregtare, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Turqisë në Tiranë dhe Shoqatën e Romëve për Integrim dhe Kundër Trafikimit të Fëmijëve, në kuadër të politikave të përgjegjshmërise sociale dhuroi sot 50 pako me ndihma për familjet në nevojë nga Komuniteti Rom në Tiranë. 

JCR-Eurasia Rating, vlerëson BKT me "AA (Alb)", me një Nivel Përputhshmërie të Meritës me parimet e kodit të Qeverisjes së Korporatave. Ky është vlerësimi i parë i një kompanie shqiptare për përputhshmërinë me Kodin e Qeverisjes së Koproratave.

Në 1 Tetor 2012, 25 Studentëve të diplomuar në Shtator 2012 në FASTIP, në Degën Menaxhim Banke, të cilët janë sponsorizuar dhe ofruar praktika pune nga banka gjate 3 viteve të studimit, ju dorëzuan kontratat e punës dhe po punojnë në Departamente dhe Degë të ndryshme të BKT-së.
Në kuadër të nismës për mbështetje të bujqësisë, ka nxjerrë në treg sot një produkt të ri kredie për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme që operojnë në fushën e bujqësisë, Kredinë BKT AGRO.
Çmimet dhe vlerësimet vazhdojnë të reflektojnë suksesin e BKT-së në tregun shqiptar. Revista e shquar britanike Euromoney e vlerëson BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri për 2012".
Revista EMEA Finance riafirmon vlerësimin e saj për BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri" për vitin 2011.
Për herë të parë në historinë e kësaj organizate prestigjioze, mes shtatë përfaqësuesve të tjerë europianë, si Gjermania, Spanja, Franca, Italia, Malta, Portugalia dhe Luksemburgu, përfaqësues nga një bankë shqiptare, Z. Mehmet Usta, Kryetar i Bordit Drejtues të BKT-së dhe Z. Seyhan Pencabligil, Drejtor i Përgjithshëm dhe Anëtar i Bordit Drejtues të BKT-së, janë zgjedhur respektivisht si Anëtar dhe Anëtar i Alternuar i Bordit Drejtues të WSBI-së.
Banka Kombëtare Tregtare është zgjedhur për të dytin vit rradhazi si “Banka Më e Mirë e Vitit në Shqipëri” nga revista prestigjioze britanike EMEA Finance
BKT vazhdon performancën e saj të lartë edhe gjatë vitit 2011. The Banker vlerëson BKT-në si "Banka e vitit në Shqipëri ", për të dytin vit radhazi.
Banka Kombëtare Tregtare festoi 85- vjetorin e degës së saj në Vlorë, me prezencën e Prefektit të qytetit të Vlorës z. Eduard Veçani dhe të ftuarve të tjerë mjaft të rëndësishëm. Dega BKT Vlorë është një nga institucionet më të vjetër bankarë në Shqipëri e themeluar më 15 Nëntor, 1926 në Sheshin e Flamurit në Vlorë.
Në këtë ceremoni u diplomuan 17 studentë, 15 prej të cilëve patën nderin dhe kënaqësinë që bashkë me diplomat të merrnin edhe kontratat e tyre të punës duke u punësuar në pozicionet e lira të punës në BKT.
Revista EMEA Finance riafirmon vlerësimin e saj për BKT si "Banka më e mirë në Shqipëri" për vitin 2010.
Në përputhje të plotë me synimin për të qenë sa më afër klientëve të saj të korporatave, organizoi sot Seminarin mbi Praktikat e Tregtisë së Jashtme
Tashmë të gjithë klientët e BKT-së mund të përdorin shumë prej shërbimeve dhe produkteve të saj falas.
BKT feston 85-vjetorin e themelimit të degës së saj të parë në Durrës me shumë çmime dhe vlerësime. BKT u vlerësua si " Banka më e mirë në Shqipëri " nga revista prestigjioze britanike, The Banker.